Login/Registracija

Dejan postavio neverovatan rekord na sceni, žiri zbunjen: „Vi ste ozbiljan car“

Finale muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ sve je izvesnije i bliže, a večeras su kao treći par nastupila dva šarmantna veterana, Crnogorac Dejan Drašković i Mađar iz Novog Sada Janoš Buđi koji su dali sve od sebe da ovo veče učine posebnim, ali i da obezbede sebi prolazak u polufinale.

dejan draskovi

Večeras je prvi zapevao Dejan Drašković pesmu od Zlatka Pejakovića „Čerge“, a nakon interperatcije dobio je pregršt komplimenata od članova žirija.

Dejane ovo je bilo fenomenalno, četiri minuta, a pesma u jednom dahu. Ovo je rekord. Ovo je inače moja pesma kada krenem na put sa svojom ženom i decom, tri dame plus pas, tada pevam ovu pesmu jer nikad da stanemo u jedno auto – našalio se Sergej Ćetković.

IMG 3609 2

Dejanov nastup je zatim prokomentarisala i Milica Todorović.

Dragi Dejane meni ste bili super, očekivala sam da će pesma biti u jednom dahu, vi to odlično radite – zaključila je pevačica, a na njene reči se nadovezao Mare:

Dejane odličan izbor pesme, definitivno vi kada uzmete dah drugima oduzmete dah. Pejakovića ne može bilo ko da otpeva, te visine, a vi ste tu car. Ko dublje roni, taj više peva -našalio se Mare, a onda je na scenu stao Janoš Buđi i zapevao „Ti si mi bila u svemu naj, naj“.

IMG 1675

Janošev nastup izazvao je salvu emicija među publikom i paroviman nakon što je voditelj Žika Jakšić predložio svima u studiju da zagrle i poljuzbe svoje lepše polovine.

IMG 1687

Obojica su mi bili naj, naj. Janoš mi je mnogo sladak, super mi je bila ta Vaša koreografija, najslađi ste – prokomentarisala je Milica, a onda je Sergej dodao:

Kada je iskreno to se odmah i vidi, ja volim takve pevače.

Završnu reč imao je predsednik žirija nakon čega je usledilo glasanje.

Samo ću reći kao i Janoš, ovo je bilo naj, naj, naj.

ipiccy image 1 11

Doneti doluku ko zaslužuje naredni krug nije bilo lako, ali je ovog puta nakon sabiranja glasova u naredni krug takmičenja otišao Dejan Drašković.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.