„Žika mi je dao vino za posebne prilike, popila sam ga sa suprugom“: Sanja Kužet kandidatu ukrala šou, pa voditelju uručila specijalan poklon

nnk 1

Veterana koga smo već upoznali u prethodnom krugu takmičenja Zoran Cvetković Zof  ima 51 godinu i dolazi iz Leskovca.

U mladosti se bavio fudbalom, bio je golman i tako je dobio nadimak, po čuvenom Italijanskom golmanu Dinu Zofu.

Prethodnog puta kandidat nam je otkrio da školu nije mnogo voleo, ali je zato uz pomoć brata ušao u kafanu i počeo da peva sa svojih 15 godina.

zof

Celog života se bavi pevanjem iako je kako sam kaže, zbog premora i noćnog života par godina bio i prodavac knjiga, sada je odlučio da nastavi sa muzikom i konačno ostvari svoje snove.

Ovog puta kandidat je zapevao „Koliba ili dvor“ od Marinka Rokvića, a podršku u studiju su mu pružili supruga i ćerka.

Slušam tekst i razmišljam koliko je Marina bila genijalna i u ovom žanru, a za Zora imam jedno pitanje: Da li se slažeš da nije važno da li je koliba ili dvor kad su pravi ljudi zajedno? -pitao je Mare.

Slažem se– odgovorio mu je kandidat.

Drago mi je da si odabrao ovu pesmu, mislim da do sada nije bila nikada -dodao je kompozitor.

Pre nego nego prokomentarišem kandidata želim Žiki da se zahvalim jer mi je prethodni put poklonio vino i rekao da je to za posebene prilike. Moram da mu kažem da je bila zaista posebna prilika i da sam ga popila sa suprugom, a sada ja njemu želim da poklonim moje sokove da se malo detoksira – rekla je Sanja i poklonila mu sokove, a onda su se vratili nastupu kandidata:

-Bili ste razdragani i veseli, čim čujem publiku da reaguje na prve taktove znam da je to pravi izbor. Uživali smo svaka vam čast.

sanja

Zorane, dodao bih još da vam jako dobro leži ovaj stil muzike. Jako ste sigurni i bez treme, svaka vam čast -rekao je Mirza kandidatu.

Sledeću pesmu sa Zoranom je otpevala članica orkestra „Nikad nije kasno“ , a dok su pevali „U snu ljubim medna usta“ u studiju je vladala sjajna atmosfera.

cerka

Žiri se lepo zabavljao i nastup sve vreme pratio sa osmehom na licu.

zika

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk