Login/Registracija

OD SIROTANA DO BOGATAŠA! Otac i ćerka raznežili sve u takmičenju, žiri odlučan: „Njoj je mesto u ZVEZDAMA GRANDA“

0A0A0828

Još u prvom pojaviljivanju u šouu „Nikad nije kasno“ Amil Bišćanin istakao je da u detinjstvu bio siromašan i da je radio za čašu mleka i komad hleba, a danas ovaj takmičar poseduje malo bogatstvo.

Osim privatne televizije koju poseduje, Amil je istakao i da je njegovo najveće bogatstvo porodica – sin i ćerka koji su mu i najveća životna podrška.

-Ja sam danas porodičan, sretan čovek, imam svoju televiziju i bio bih presretan da mogu da je prenesem na decu i sve ljude – rekao je Amil koji je u takmičenje došao kako bi „pokupio“ televizijske fore od Žike Jakšića.

IMG 0609 1

Takmičar je istakao da mu se život promenio nakon emitovanja prve emisije i da je već ugovorio pet svadbi, a u drugom krugu takmičenja uspeo je ponovo da sve oduševi.

On se predstavio pesmom „Sećam se“ koju je poklonio svim damama u studiju i kraj malih ekrana.

-Vi ste sa ovom numerom zaista svoj na svome i ne mogu da Vas zamislim u drugom žanru. Taj Vaš stav i komunikacija sa publikom govori o Vašem ogromnom iskustvu – istakla je Sanja Kužet i dodala da se vidi da je mudar čovek i svetski putnik, kao i da je za 53 godine mnogo toga postigao u životu.

-Uvek u šali kažem da ko je žurio nije stigao. Ja sve polako radim, natenane i polako stižem do cilja – odgovorio je takmičar.

Sve nas je stavio u jedan vremeplov, kao da sam u osamdesetim – rekao je Saša Milošević Mare nakon Amilovog nastupa, dok je Mirza Selimović dodao da je takmičar jako šarmantan i da ga posle ovog nastupa očekuje još dvadesetak svadbi.

IMG 0621

Večeras su mu podrška bili sin i ćerka, kao i nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“ Arif Galijašević koji je i glavni krivac što se Amil pojavio u takmičenju.

Mada su svi očekivali da će zapevati sa kolegom, Amil je odlučio da ipak nastupa sa ćerkom koja inače studira i radi kao kamerman na televiziji.

IMG 0625

Otac i ćerka su u duetu zapevala hit „Dobro jutro moja voljena“, a najveće iznenađenje bila je upravo mlada Lejla.

-Ja sam sigurna da je ovaj aplauz ćerka ponela – konstatovala je Dragana Katić nakon nastupa i upitala Sanju da li je vidi u „Zvezdama Granda“, na šta je voditeljka odgovorila:

-Apsolutno, ne znam zašto devojka čeka da se prijavi?! Ovo što je večeras pokazala sa ocem je više od kriterijuma koji nama trebaju!

0A0A0838

-Moj savet je da samo promeni stranu, i da umesto iza kamere bude ispred- zaključio je Mare, ali je mlada Lejla rekla da će se sigurno prijaviti za „Zvezde Granda“, kao i da joj je škola prioritet.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić