Login/Registracija

Zoricu Brunclik kitili evrima do rane zore: Trajkovići i familija na vrhuncu sreće zbog ovog velikog hita, sve pare ostavili pevačici (VIDEO)

Radiša Trajković Đani, juče je oženio sina Marka, a nakon crkvene ceremonije svadbeno veselje održano je u jednom prestoničkom restoranu koje su upriličile brojne javne ličnosti. Poznato je da su sva slavlja kod Trajkovića uvek za pamćenje, pa izuzetak nije bilo ni ovo na kome su se brojne kolege latile mikrofona.

Međutim, vrhunac atmosfere bio je kada je to učinila Zorica Brunclik, kraljica dobrog provoda i zapevala svoj hit „Da zakopčam jeleče“ uz koji su svi skakali i okupirali pevačicu.

Gosti su je tokom njenog izvođenja sve vreme kitili evrima koje ona u jednom trenutku nije mogla da drži u rukama.

Podsećamo, sudbonosno „da“ Marko i Minja su izgovorili u Hramu Svetog Save, a ponosni roditelji novopečenog mladoženje nisu krili sreću zbog još jednog slavlja u njihovom domu.

-Muž me je doterao jutros. Prevazišli smo tremu, svakih petnaest dana pravimo neko veselje. Sinu smo poklonili za venčanje sve što smo i prvom, krov nad glavom, ljubav, pare, kola, cipele dva broja veće pošto ga žuljaju- našalili su se Slađa i Đani, a na pitanje ko će biti najveseliji na svadbenom veselju koje sledi Đani je sa osmehom poručio:

-Videćemo, sve zavisi od količine alkohola!

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.