Žika Jakšić pokazao kako se neguje: Uživao u tretmanu stopala, pa smehotresnom izjavom nasmejao sve (VIDEO)

zika jaksic 9 ok

Autor emisije „Nikad nije kasno“, Žika Jakšić vodi se parolom kako su godine samo broj, i od nedavno svoje boji unazad i tu mantru preporučuje svima jer kako tvrdi život je kratak da bismo se opterećivali normama koje društvo postavlja.

Svojim vedrim duhom i pozitivnom energijom pleni gde god da se pojavi, a upravo zbog toga što ga slava nikada nije promenila i što je u duši ostao čovek iz naroda koji ponosno ističe svoje poreklo i rodni Aleksandrovac javnost ga obožava.

Kažu da je u zdarvom telu zdrav duh zbog čega Jakšić pored unutrašnje leote, vodi računa i o spoljašnjoj koja je podjednako važna kod pripadnika oba pola.

Zika Jaksic 768x512 1

Naime, on je objavio video na kome radi pedikir, i kako uživa u turpijanju peta što ga je navelo da se našali na svoj račun.

Pečurke, parmezan, jeftino- sa osmehom je rekao Žika dok je mrtva koža otpadala sa njegovih stopala.

instagram.com/zika.jaksic/

Podsećamo,ove sezone Jakšić je okupio sastav zlata vredan koga smo upoznali i zavoleli pod imenom „Orkestar Nikad nije kasno“ i na koji je izuzetno ponosan što su deo njegove emsije.

Ovo prilikom pozdravaljamo gospodina Sofronijevića koji je dao pečat svojim prisustvom u emisiji i naravno zbog velikog posla nije mogao više da odgovori terminima snimanja. Bilo je priče o orkestru…ali uspeli smo Joca i ja da saberemo jednu divnu ekipu koja je i muzički obrazovana, mladi i lepi i fenomenalno sviraju. Dakle, što se mene tiče ovo je najbolji orkestar na ovim prostorima. Svirali su na mom rođendanu i položili ispit– ponosno je istakao Žika.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić