ESTRADA NA OKUPU: Žika Jakšić priredio NEZABORAVNU ŽURKU za 59. rođendan (VIDEO)

ipiccy image 43
Printscreen/tamaramilutinovic/bojanalazic00

Čovek bez koga ne možemo da zamislimo emisiju „Nikad nije kasno“ i idejni tvorac ovog popularnog šoua, Žika Jakšić danas proslavlja svoj rođendan. Mnogi kažu da zbog njegove neverovatne energije i harizme kojom pleni ne veruju da puni 59. godina.

Sudeći po svemu, i za ovu godinu Jakšić sa sigurnošću može da kaže da je ispraća sa širokim osmehom na licu i velikim uspesima koje je postigao u prethodnom periodu. Zato je ovaj poseban dan rešio da proslavi gala i to u krugu porodice, prijatelja i kolega koji su mu svojim prisustvom i dobrim pesmama ulepšali ovaj dan.

ipiccy image 44
Printscreen/tamaramilutinovic

Žurku je organizovao u jednom prestoničkom restoranu gde su se pojavile Tamara Milutinović, Vanja Mijatović, Aleksandra Mladenović, Dejan Ćirković Ćira i mnogi drugi.

Sa širokim osmehom na licu Jakšić je nazdravio sa svim gostima, a onda u svom fazonu zaigrao i zapevao.

-Dragi moji prijatelji, živeli! Ajmooo! hVALA VAM DRAGI PRIJATELJI, srce mora da bude radosno- rekao je Žika, dok su društvene mreže preplavljene brojnim čestitkama i lepim željama upućenim Jakšiću.

Podsetimo, Žika je rođen 6. febrauara 1964. godine u Aleksandrovcu. Pre nego što je uplovio u muzičke vode, Jakšić je završio Pedagošku školu i upisao Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, ali ga nikad nije završio.

Najveći uspeh postigao je sa grupom „Ritam srca“, a nakon raspada popularnog sastava preselio se u Nemačku i često je u medijima isticao da ga tamo život uopšte nije mazio. Po povratku u Srbiju došao je na ideju da organizuje muzičko takmičenje i danas je idejni tvorac najgledanijih TV formata – „Zvezda Granda“ i „Nikad nije kasno“. 

78b7655b1e510e17bfea8f9aa0c61f0bddd0763c
Foto: Printscreen/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović