Login/Registracija

Da li ste spremni za „Nikad nije rano“? Žika Jakšić otkrio detalje projekta o kome mašta, a tek da čujete koja je Maretova uloga u tome

Najemotivniji šou u regionu „Nikad nije kasno“, već osam sezona je najgledaniji muzički format ovog tipa na našim prostorima, a autor emisije Žika Jakšić priznaje da već duže vreme razmišlja o pravljenju novog formata.

Naime, iako su već postojala muzička takmičenja za decu, Jakšić tvrdi da ima ideju koja garantuje uspeh.

Možemo da napravimo jednu sjajnu dečiju emisiju, imamo voditelja, lepu edukativnu emisiju, stoji zapakovan naziv „Nikad nije rano“– rekao je Žika kada se Mare našalio da će on biti Mare loptica po uzoru na Branka kockicu.

Ja u glavi imam sinopsis te emisije, samo da se izgura ovu sezona, da nađemo vremena, ali koncept emisije da to bude emisija za iskrene i dobre ljude. Ponosan sam što je u ovoj emisiji tako i zato smo najgledaniji– iskren je Jakšić, a Neda Ukraden dodala je kako ima unuku koja bi se sigurno odmah pridružila pomenutoj emisiji.

Da li će Žika ostvariti još jednu veliku želju i kada ostaje da vidimo, a do tada uživamo u fenomenalnim izvođenjima pevača vetarana.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić