Login/Registracija

Ljupka Stević bojažljivim glasom zatražila pomoć doktora, a evo i zbog čega: „Zoki gde si? Helou!“ (VIDEO)

Pevačica Ljupka Stević nikada nije bežala od estetskih korekcija kojima je svoj izgled dovodila do savršenstva. Ovih dana je srećna i zadovoljna, što joj daje razlog više da poradi na svom ulepšavanju. Ljupka je prezadovoljna sobom, ali razlog za još bolji izgled ima i na privatnom planu, a sada je posetila jednu kliniku kako bi svoj izgled osvežila i izgledala još bolje i zanosnije.

-Zoki, gde si? Helou! – obratila se Ljupka uz bojažljiv osmeh svom doktoru, a na snimku koji je objavila vidi se da se sprema za ubrizgavanje inekcija hijalurona ili botoksa.

Niko istina ne voli kad ga bockaju iglicama, tako da je bila jasna boja tona u pevačicinom glasu. Poznato je da su mnoge dame spremne da istrpe mnogo toga radi što boljeg izgleda, tako da ni Ljupku ovo nije pokolebalo.

A da joj je napokon krenulo i na privatnom planu, Ljupka je ispričalo nedavno u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

– U ljubavi sam iskrena, nikada ne krijem emocije i sve kažem u lice. Ljubav je nešto što nam drži osmeh na licu i to je lep osećaj. Da, zaljubljena sam i ovo je bilo premijerno– javno je rekla Ljupka koja pušta da sve ide svojim tokom bez previše očekivanja.

– Jako sam čvrto i stabilno na zemlji, svesna situacije. Ne očekujem ništa, ne nadam se, imam svoje životne planove, a što se ljubavi tiče, videćemo za tri meseca kalklulaciju– ispričala je Ljupka nedavno.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić