Login/Registracija

Ovo sigurno niste znali: Žika Jakšić objasnio simboliku zeca za Uskrs, pa priznao: „To sam naučio na internetu“

Danas se obeležava Uskrs kada se okupljaju porodice koje se tradicionalno kucaju ofarbanim jajima, a prazničnoj atmosferi dodatno će doprineti večerašnje izdanje najemotivnijeg šoua „Nikad nije kasno“.

Iako su šarena jaja najprepoznatljiviji simbol Uskrsa koji se nalazi u svakom domu, neretko se za ovaj praznik vezuje i zec, što je navelo Žiku Jakšića da istraži kakvo on ima značenje za ovaj veliki dan.

Bila je jedna princeza i naišla je na jednu ptičicu koja je bila na izdisaju od hladnoće i pretvorila je u zeca zbog krzna da joj ne bude hladno. I taj zec koji je bio ptičica nastavio je da leže jaja i stalno je u znak zahvalnosti donosio jaje i farbao jaje i eto mala edukacija– ispirčao je Jakšić svoje novo saznanje koje je želeo da podeli sa gledaocima.

Podsećamo, večeras će Saši Miloševiću Maretu društvo u žiriju praviti Mima Karadžić i Ceca Ražnatović, a u intervjuu za naš portal pevačica je otkrila koja je ključna razlika između emisija „Zvezde Granda“ i „Nikad nije kasno“.

Ovde je mnogo manje stresa. Ovde uopšte nema stresa, ovde je kao revija kvalitetnih pevača gde mi uživamo u muzici, a u „Zvezdama Granda“ mi je malo stresnije zato što su moji kandidati u takmičenju i mi moramo da odlučujemo. Nekada je to jako teško, bude ti i žao i neprijatno, toga ovde nema– objasnila je Ceca.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić