PRAZNIČNA EUFORIJA IZA KULISA: Amar Gile u ulozi Deda Mraza iznenadio Žiku Jakšića (VIDEO)

0A0A1331

Na korak smo do nove epizode vašeg omiljenog muzičkog šoua „Nikad nije kasno“, a dok nestrpljivo čekate otkrićemo vam šta se to dešavalo iza kulisa.

Novogodišnja atmosfera ne vlada samo u vašim domovima, već i u čuvenom Grandovom studiju gde se snima Žikin šou. Voditelj je poželeo da sve bude ukrašeno po njegovoj želji, ali i meri te je takmičarima i stručnom žiriju napravio mali problem.

IMG 0825

Kako je raskošna jelka zauzela centralni deo, kamera našeg objektiva nije mogla baš lepo da uhvati zgodne noge Tamare Milutinović, ali i šarmantnog Amar Gileta koji će večeras biti društvo Saši Miloševiću Maretu u stolicama stručnog žirija.

Gile se zbog jelke malo pobunio, ali to nije sprečilo Žiku Jakšića u odluci da jelka stoji baš tu gde i zamislio te su se vodili parolom „snađi se“. A to je učinio i jedan od takmičara koji je čak morao i da čučne na sceni kako bi bio u punom kadru.

GILEG 2

Naravno, sve ovo je plod naše mašte u cilju da vas razveselimo i izmamimo osmeh na lice jer kako kažu malo šale nikada nije na odmet.

Međutim nije šala da se jedan od popularnih pevača pojavio u ulozi Deda Mraza, a da li je delio i paketiće saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović