Pevačica slavi Božić, od bajke u njenom domu zastaje dah (VIDEO)

anka p

Anka Pecnik, pevačica i nekadašnja finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“, pokazala je kako izgleda praznična atmosfera i kako je okitila dom za Božić.

Ona je sa svojim pratiocima podelila raskošne detalje iz njene kuće u Austriji i uz pesmu u videu poželela svima srećan Božić.

anka

Posebnu pažnju izazvali su detalji poput novogodišnje jelke na stolu, ali i svetlucavi nadstolnjak, crvene mirišljave sveće i kristalne čaše koje su postavljene za prazničnu trpezu.

Screenshot 20221225 120456 Instagram

Ceo ambijent izgleda bajkovito u duhu praznika koji proslavljaju pripadnici katolične veroispovesti, a kako bi upotpunila prazničnu atmosferu pevačica je zapalila i nekoliko crvenih sveća.

Screenshot 20221225 120520 Instagram

U videu ispod pogledajte koliko je divna praznična atmosfera koja vlada u njenom domu u Austriji.

Podsetimo, Anka se proslavila učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“, gde je stigla do samog finala.

Nakon takmičenja pevačica je više puta isticala da joj se život potpuno promenio i da se zahvaljujući šou veterana potpuno posvetila staroj ljubavi – muzici.

Promenilo se sve, ali na bolje. Sve je super, što se tiče mog starog kozmetičkog posla, imam baš puno posla, što je dobro. Što se tiče muzike, pa eto, moram da vam kažem da uskoro izlazi moj prvenac. Moj studijski deo je odrađen, a sada je sve u rukama Saše Miloševića Mareta, koji vredno radi na tome da pesma bude uskoro gotova. Još malo moram da se strpim da bi sve ispalo baš onako kako smo želeli- otkrila je Anka nedavno za Grand.

a8dfc3c1bba20da31a9d2dd1741a21219f3267b3

NE PROPUSTITE

Foto: Pixabay/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić