Login/Registracija

STIŽE PRINOVA? Tamara Milutinović staje na ludi kamen (VIDEO)

412719e2018c6c810e3c7190ca2bbbf9373e3a0e

Pevačica Tamara Milutinović ove nedelje naći će se po prvi put u ulozi žirija „Nikad nije kasno“, a čim je ušla u studio mogli smo da primetili da je ispunjena i zadovoljna, bar je tako odavao prvi utisak.

Odmah smo pimetili da zbog ljubavi sa fudbalerom izgleda nikad bolje, a našu pažnju privukao je i crveni konac koji je nosila oko noge, pa smo je pitali da li ga nosi protiv uroka.

Iskreno, nije zbog toga. Prosto, bila sam na moru i nosila sam mnogo tih nanogica i ta crneva je ostala, nikako da se skine. Rekla sam dok se sama ne skine, neću je skidati. Nisam sujeverna, verujem u Boga -objasnila je Tamara, dok je na komentar da izgleda ispunjeno, odgovorila da je tako svaki put kad dolazi u Grandov studio na Košutnjaku, pogotovo što je sad član žirija, a ne takmičarka.

-Bila sam u žiriju kada su bili „Neki novi klinci“ i nekako je potpuno drugačije kada si ti iza, a ne na bini. Ja nisam tu u žiriju da nekoga kritikujem, biće mi posebno zadovoljstvo da pohvalim lepu energiju– rekla je pevačica.

tam 1

Kažu da ne može i jare i pare, ali deluje da kod malde pevačice sve teče po planu i što se tiče ljubavi, a i što se tiče posla.

Uskoro stiže jedna prelepa balada, prva u mojoj karijeri. Jako sam srećna što me je pronašla, ona je mene pronašla, a ne ja nju, tako da sam presrećna. Jedva čekam da je čujete jer je pesma nastala po istinitoj priči – objasnila je Milutinovićeva.

Uprkost velikom uspehu numere „Nije realno“ koju je snimila sa kolegom Urošem Živkovićem, ostala je skromna što je danas veoma retko.

Pesma sa Urošem Živkovićem je baš propraćena. Mogu reći da je polu hitić, jer ja ne mogu ni za jednu svoju pesmu osim „Hajde da zažmurimo“ da kažem da je hit, prosto sam realna – rekla je pevačica.

TAMARA MILUTINOVIC NNK SNIMANJE 09112022 FOTO MUNJA 54 ok

Pitali smo Tamaru po čemu će pamtiti period koji je provela u grupi „Đavolice“, a ona je kroz osmeh odgovorila:

Po ludačkoj energiji i mladosti, bile smo mnogo mlade i mnogo lude.

Kažu da muškarcima sa ženama nije lako, a sudeći po mnogim ženskim muzičkim grupama, možemo da zaključimo da i žene sa ženama teško izlaze na kraj.

Pa ne možeš sa svime da izađeš na kraj, to su tri ženske glave. Samo mogu da zamislim šta se i njima dešavalo. Ne znam da li je neka grupa u svetu opstala mnogo dugo– rekla je Tamara.

tamara milutinovic 1

Kako joj u ljubavi već godinu ipo dana cvetaju ruže, zanimalo nas je da li će uskoro da stane na ludi kamen.

Pa ne znam, trebalo bi – kratko je odgovorila Tamara za Grand, a samo po sebi nametnulo se i pitanje da li je pevačici proradio majčinski instinkt, na šta je iskreno odgovorila:

-Rodio se još odavno, kad sam upoznala osobu za koju smatram da može da bude otac moje dece.

Šta nam je još u intervjuu Tamara otkrila poslušajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk/J.Jović