Viki Miljković organizovala žurku za Nerminov rođendan: Dolazak članova žirija ZVEZDA GRANDA ga baš iznenadio (VIDEO)

viki i ceca i nermin

Nakon što je Nermin Handžić, prošlogodišnji pobednik „Zvezda Granda“, 20. rođendan dočekao u avionu, tačnije na letu ka Beogradu, Viki Miljković potrudila se da njegov divan dan ne prođe nezapaženo i da ga se zauvek seća.

Članica žirija „Zvezda Granda“ pripremila je žurku iznenađenja za Nermina i njegovog brata blizanca, a osim slavljeničke torte, ića i pića slavlje je uveličao i dolazak Nerminove porodice, ali i članova žirija „Zvezda Granda“.

ceca i nermin rodjendan

Ekipa Grand redakcije imala je priliku da prisustvuje slavlju u domu Viki Miljković i sazna ko je pobedniku prvi čestitao rođendan.

-Andrej, Violeta i Taške su mi prvi i to u avionu čestitali kad je došlo vreme za to– rekao je sa osmehom Nermin za Grand.

Da ništa nije želela da prepušta slučaju govori i to što je Viki u tajnosti organizovala dolazak njegove porodice iz Tešnja koju Nernim zbog turneje u Americi nije video dugo.

0A0A6682

Nismo se videli mesec dana, koliko je trajala američka turneja. Sad ih prvi put vidim i jako sam srećan. Kupio sam im poklone u Americi, pa to se podrazumeva – izjavio je Handžić.

nermin i brat

Veliko iznenađenje na žurci bilo je kada su mu direktno sa snimanja „Zvezda Granda“ došli članovi žirija – Ceca Ražnatović i Đorđe David.

-Kome je rođendanko? Srećo moja, srećan ti rođendan- poručila mu je Ceca i čvrsto ga zagrlila i poželela najlepše za njegov 20. divan dan.

Kako je protekla žurka iznenađenja kod Viki pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/J.Jović