Login/Registracija

Milica Todorović U 7 UJUTRU I BEZ ŠMINKE krenula na snimanje serije, NEĆETE VEROVATI KO JOJ PRUŽA PODRŠKU U RANIM SATIMA (VIDEO)

Milica Todorović jutros je imala prelep razlog da porani uputi se u realizaciju novom projekta koji publika sa nestrpljenjem očekuje.

Naime, kako je nedavno otkriveno, Milica je uplovila u glumačke vode s obzirom da je dobila ulogu u novoj sezoni serije „Pevačica“ kojoj se neizmerno raduje.

Bez trunke šminke snimila je kratak video na kome je pokazala kako je sveža u 7 ujutru dok se vozi na snimanje, a najslađu podršku joj pruža njena pudlica Lola.

Idemo na snimanje. Dobro jutro. Kako smo sveži-kratko je rekla u objavi.

Fanovi su podržali pevačicu u pohodu na novi angažman, ali i prokomentarisali kako je jedna od retkih pevačica koja se može pohvaliti prirodnom lepotom i licem bez šminke.

Podsećamo, Todorovićeva je poznata kao neverovatan imitator, a nedavno se obratila koleginici Ćani za koju je imala posebnu poruku.

-Jedan veliki pozdrav za moju dragu koleginicu i prijateljicu Ćanu. Draga moja, mnogo hvala ti što si mi ulepšala poslednje dve godine od kada pevam tvoju pesmu. Korona nam je prošla onako lagano da se kaže i u to ime i za sve one koji ne znaju „Zdravo svima i šta ima…“ Hvala što postojiš i što nas uveseljavaš, ljubi te Milica – poručila je ona.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić