Lozničanin iz prethodne sezone nastupa sa poznatim Novljaninom: „Prvo smo bili takmičari, a posle se izrodilo veliko prijateljstvo“

ZELJKO LUKIC 50 GOD. LOZNICA 6

Pevač Željko Lukić iz Loznice, bivš učesnik muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ ispričao je za medije kako je sticajem okolnosti nastupao zajedno sa prijateljem, finalistom osme sezone ovog takmičenja Dejanom Draškovićem i učesnicom aktuelne sezone Mimom Orlović.

ZELJKO LUKIC 50 GOD. LOZNICA 3

Oni su se naime napravili muzički spoj sticajem okolnosti pred Novu godinu, a nastupali su na istoj bni gde su to učinili i Goran Bregović sa pevačima „Bijelog dugmeta“, Alenom i Tifom, kao i popularni hrvatski pop sastav „Novi fosili“.

DEJAN DRASKOVIC FINALE NNK FOTO GRAND 2 ok

– U „Nikad nije kasno“ prvo smo bili takmičari a posle se izrodilo veliko prijateljstvo sa Dejanom iz Herceg Novog. Inače, on je magistar ekonomskih nauka, načelnik Uprave carina Crne Gore i roditelj četiri ćerke, izuzetan pevač i čovek. Bio mu je potreban bend za osmodnevnu turneju od Kotora, preko Nikšića, do Budve, Herceg Novog i ujedno angažman za Novu godinu na trgu u Igalu. Nastupili smo za reprizu dočeka kao predgrupa „Novim fosilima“, pred oko 7.000 ljudi – ispričao je za Lozničke novosti Željko Lukić.

Muzičku „avanturu“ Željko će pamtiti po odličnoj bini, rasveti i ozvučenju, ali i po posećenosti i druženjima.

– Posle svirke, čestitao mi je i Vladimir Kočiz Zec, gitarista i pevač „Fosila“, koji se u našem razgovoru prisetio i nekadašnjeg koncerta u Loznici. Od svega mi je najteže palo to što nismo zasvirali kao predgrupa „Dugmićima“ jer sam o tome maštao  – dodao je Lukić.

BONUS VIDEO: Dejan Drašković: „Svi su plakali na svadbi“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić