Željko Samardžić poklonio pesmu Vesni Zmijanac koja je postala veliki hit: „Nije mi žao“

Željko Samardžić poklonio pesmu Vesni Zmijanac

Iako iza sebe ima impozantnu karijeru i veliki broj hitove, malo ko za da je Željko Samardžić poklonio pesmu Vesni Zmijanac koja je postala veliki hit.

Željko je pojedine pesme koje su kasnije postali veliki hitovi poklanjao dragim ljudima i kolegama koje ceni i poštuje, te je tako jedna vrlo popularna i čuvena pesma otišla u ruke Vesne Zmijanac.

Željko Samardžić poklonio pesmu Vesni Zmijanac

– Znam za nekoliko pesama, bilo ih je 4, 5… Sasvim slučajno se dogodilo dok sam snimao svoj prvi album sa Futom, da se jedna pesma dopala Vesni Zmijanac, a već je bila smiksana, čak imam i taj snimak i ja sam svojoj starijoj kolegnici bez ikakve naknade izašao u susret i dao sam joj da snimi, to je pesma „Da li ti je večeras po volji“, koja je prilično veliki hit i nije mi žao, drago mi je jer ja Vesnu cenim, ona je izuzetan pevač – otkrio je pevač za Grand.

Oko pesama se sigurno ne mogu prevariti, a ako nekome dam pesmu, onda mi je taj neko sigurno drag – zaključio je pevač.

Željko Samardžić poklonio pesmu Vesni Zmijanac

Samardžić je nedavno ispričao i kako je slučajno nastala njegova pesma „Grlica“ koja je i danas veliki hit.

– Devedestih kada mi je počela karijera, počeli su da me zaustavljaju u Knez Mihajlovoj da se slikaju da traže autogram meni je to bio šok, život mi se okrenuo. Odem ja kod Marine i kažem kako sam se kući gledao u ogledalo i sam sebi kažem šta su to našle u meni i kaže ona: „Eto imam odličan naslov“- prisetio se Samardžić.

BONUS VIDEO- Kaliopi o uspehu Aleksandre Prijović:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić