Nakon operacije, Vesna Zmijanac jača nego ikad, ne planira da se povuče: „Umreću na sceni“

vesna zmijanac 26 ok foto munja

Pevačica Vesna Zmijanac imala je operaciju srca u martu, kada joj je ugrađen bajpas, a sada je pet meseci od intervencije imala veliki nastup u Bugarskoj koji je maestralno odradila, a mnogi su primetili i da je značajno smršala.

Nakon ovog nastupa Vesna je navodno krenula da zakazuje što više nastupa, što se nije svidelo njenoj ćerki Nikoliji, međutim ona tvrdi da se oseća dobro i da nema razloga za brigu.

Vesna Zmijanac

Vesna već decenijama nastupa i uvek je raspoložena za druženje sa publikom. Zvezda narodne muzike ističe da nema nameru da ode u penziju, a otkrila je i kako će završiti karijeru.

– Do sudnjeg dana moga. Ja ću sigurno da završim na bini – priznala je ona jednom prilikom za Grand.

7b6250a7645fef8ef76f7f845427d99d9b544a86

Podsećamo, Vesna Zmijanac je rođena u Nikšiću za koji je veže posebna energija iako nije tamo odrasla.

 – Slučajno sam rođena u Nikšiću, tata je tamo radio, a mama ga svuda pratila. Često idem u Nikšić, i svaki put kada odem tamo imam osećaj kao da sam se vratila u maminu matericu. Nešto se desi – otkriva pevačica i dodaje:

– Tamo sam radila Nove godine. Nikada mi tamo nije bilo ništa teško, neku snagu dobijem. To mi je mesto gde sam rođena, gde me je kolevka zaljuljala – rekla je Vesna svojevremeno u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO- Zlata Petrović kupuje kod Kineza:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.