Zbog odluke takmičarke Dragana Katić ULOŽILA PROTEST: „Oni bi ukrali šou“

0A0A7706 1

Šarmantna Branka Kolarov, osvojila je brojne simpatije publike već nakon prvog nastupa u najgledanijem šou veterana, a sa osmehom na licu i ovog puta stala je na veliku scenu što je oduševilo Gocu Tržan koja joj se odmah obratila.

Nakon što je pohvalila njenu energiju, upitala je da li je istina da su crvenokose žene vatrenije od brineta i plavuša, što nije Branka nije potvrdila kao dama koje je menjala boju kose nekoliko puta.

Za svoje drugo predstavljanje odabrala je pesmu „Učinilo vreme svoje“ od Zlate Petrović.

0A0A7712

Kada je završila izvođenje Dragana Katić je upitala zbog čega njena deca nisu došla u studio da je podrže, a kada je veteranka rekla kako su brojni i da ovog puta prate od kuće, Katićeva se zapanjila.

Protest ulažem, ja mislim da bi oni opet ukrali šou– našalila se voditeljka, nakon čega su usledili komentari žirija.

Bili ste sjajni, lepo vam stoji ova pesma i dobro radite svoj posao. Mene samo zanima sa kojim ste motivom došli ovde?– upitala je Goca.

Imala sam potrebu da osetim ovu scenu i ovakvu vrstu emisije, zato što se pevaju stare pesme to je neki pokretač da sada kada su deca odrasla da nešto uradim i za sebe– iskrena je bila takmičarka.

0A0A7746

Mimo svega što je Goca rekla, ja moram da pohvalim stajling to je nešto što bih ja odmah sada nosila. Svaka čast, bili ste divni– rekla je Džejla.

Učinila si već dosta za sebe i još puno puta ćeš. Bilo je prilično ubedljivo, čini mi se da ti Mira Škorić malo više leži, ali meni se dopalo i kako si izvela ovo– dodao je Mare.

0A0A7764

Žika je predstavio Brankinu podršku, sestre od strica koje je prvo pohvalio kako obe imaju po troje dece. Jedna od sestra je inače pevačica koja je nastupala sa mnogim velikim imenima sa naše scene koja je zapevala sa takmičarkom numeru „Ne računaj na mene“ koju u originalu pevaju Ceca i Mira Škorić.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić