Login/Registracija

Selfi USLOV ZA NARODNJAKE Žestoka borba u bekstejdžu između Džejle i Goce ko je bolji u folk muzici (VIDEO)

U bekstejdžu na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ bila je mrtva trka za prestižno zvanje najmodernije osobe. Dragana je plenila svojim trendi zelenim autfitom, a i Goca Tržan koja je gostujući član žirija imala je takođe moderan luk.

Glavno je bilo pitanje ko će postati zvezda Istagrama. Čim je Mare podelio Gocinu fotku na društvenim mrežama usledila je trka ko sme da stane Goci na crtu i osvoji više simpatija svojom Insta fotografijom. Dragana se čudila da li je to zaista Gocina slika, a Džejla Ramović je zahtevala da joj se napravi neobični selfi.

Žika se umešao i objasnio maldoj pevačici kako se prave najbolji selfiji, pa je on uzela telefon u svoje ruke i započela sa fotkanjem.

-Žiko, ti si uvek u pravu – moglo se zaključiti, ali i čuti u bekstejdžu.

Kada je Džejla stigla do svog cilja – vrhunskog selfija, usledio je izlazak na scenu. Naravno, uz nezaobilazne konsultacije sa Žikom koji se pitao da li ona ume da otpeva neki narodnjak.

-Pa ovo je pravi hit! Bravo! – čule su se ovacije, ali se Goca nije dala, tvrdeći da se bolje snalazi u folk žanru. Ubrzo je uzela mikrofon i pokazala svoje umeće sa trilerima.

Žika je dirigovao, a orkestar nije hteo da stane, pa se snimanje produžilo uz neočekivani narodnjački blok do sitnih sati.

Delić atmosfere iz bekstejdža pogledajte u našoj interpretaciji u sledećem VIDEU.

NE PROPUSTITE!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić