Selfi USLOV ZA NARODNJAKE Žestoka borba u bekstejdžu između Džejle i Goce ko je bolji u folk muzici (VIDEO)

ZIRI NNK SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 31 ok

U bekstejdžu na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ bila je mrtva trka za prestižno zvanje najmodernije osobe. Dragana je plenila svojim trendi zelenim autfitom, a i Goca Tržan koja je gostujući član žirija imala je takođe moderan luk.

0A0A7537 1

Glavno je bilo pitanje ko će postati zvezda Istagrama. Čim je Mare podelio Gocinu fotku na društvenim mrežama usledila je trka ko sme da stane Goci na crtu i osvoji više simpatija svojom Insta fotografijom. Dragana se čudila da li je to zaista Gocina slika, a Džejla Ramović je zahtevala da joj se napravi neobični selfi.

0A0A7591

Žika se umešao i objasnio maldoj pevačici kako se prave najbolji selfiji, pa je on uzela telefon u svoje ruke i započela sa fotkanjem.

-Žiko, ti si uvek u pravu – moglo se zaključiti, ali i čuti u bekstejdžu.

Kada je Džejla stigla do svog cilja – vrhunskog selfija, usledio je izlazak na scenu. Naravno, uz nezaobilazne konsultacije sa Žikom koji se pitao da li ona ume da otpeva neki narodnjak.

-Pa ovo je pravi hit! Bravo! – čule su se ovacije, ali se Goca nije dala, tvrdeći da se bolje snalazi u folk žanru. Ubrzo je uzela mikrofon i pokazala svoje umeće sa trilerima.

0A0A7863

Žika je dirigovao, a orkestar nije hteo da stane, pa se snimanje produžilo uz neočekivani narodnjački blok do sitnih sati.

Delić atmosfere iz bekstejdža pogledajte u našoj interpretaciji u sledećem VIDEU.

NE PROPUSTITE!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić