Login/Registracija

ČESTITAMO: Veliko slavlje u veterankinom domu, Anka častila publiku PESMOM, razlog je poseban

a8dfc3c1bba20da31a9d2dd1741a21219f3267b3

Anku Pecnik zavoleli ste kao učesnicu popularnom muzičkog šoua „Nikad nije kasno“, a veteranka je publiku osvojila kako talentom za muziku, tako i zanimljivim odevnim kombinacijama, plesnim pokretima i performansima na sceni.

Da se njen muzički put nije završio učešćem u „Nikad nije kasno“ već upravo suprotno dokazuje i činjenica da je talentovana dama danas, na svoj četrdeset peti rođendan odlučila da obraduje sve obožavaoce veteranskog šoua i pokloni im svoju novu pesmu.

Danas na moj četrdeset peti rođendan izlazi moja prva pesma i spot pod nazivom „Ovakvu nisi voleo“. Pesma izlazi u sklopu kanala Free Zone. Ljubim vas sve i uživajte – rekla je veteranka.

Mi Anki čestitamo rođendan i nadamo se da će publika uživati u njenoj prvoj solističkoj numeri.

Podsetimo, Anka sa porodicom živi u Austriji (Sollenau). Muziku voli još od malih nogu, a njen talenat primetili su profesori u školi. Upisala je srednju muzičku školu, nakon čega i muzički odsek na Pedagoškom fakultetu u Bratislavi, međutim tok njenog života se drastično promenio kada se na drugoj godini studija zaljubila i napustila sve zbog ljubavi i ilegalno otišla u Austriju. Zbog porodičnog života sve je manje nastupala, ali nikada nije skroz prestala da se bavi pevanjem te je odlučila da ispuni sebi želju i oproba se u emisiji „Nikad Nije Kasno“. Smatra da je njeno vreme sada došlo na red, jer je dve ćerke odškolovala i izvela na pravi put.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: I.Grk