Login/Registracija

Za njega kažu da je naslednik Šerifa Konjevića: Da li znate ko je pevač sa slike? (FOTO)

bejhan ramov slike iz mladosti

Pevač Bejhan Ramov proslavio se pre nekoliko sezona učešćem u omiljenoj porodičnoj emisiji „Nikad nije kasno“.

Bivši veteran se godinama pre takmičenja bavio muzikom, ali je nakon učešća u ovom šouu stekao veliku popularnost.

Tokom takmičenja on je sa publikom podelio i nekoliko slika iz mladosti, ali i fotografiju sa venčanja. Bejhan je tada otkrio da se oženio u ranoj mladosti, a sa suprugom je preko 30. godina u skladnom braku.

-Oženio sam se sa 16 godina, a supruga je tada imala samo 15. Ja sam se zaljubio na prvi pogled i odmah sam je uzeo da mi bude žena, sad smo u braku tačno 33 godine. Čim smo se uzeli dobili smo ćerku koja se zove Benita, posle dve godine i sina Bertana, a posle 11 stigao je Izgan. Osim dečice najveće bogatstvo su mi moji unuci, to je najveća životna sreća. Od ćerke imam unuče koje se zove po meni Bejhan Junior, drugi sin ima ćerku koja se zove kao moja supruga Barija, a treći sin ima samo 13 godina– ispričao je Bejhan jednom prilikom za Grand.

38665169db401cf4f8413aad2cc7b2a31484889f

Kada se uporede slike iz mladosti i danas, publika je saglasna da se Bejhan nije mnogo promenio. U jednom periodu je imao i višak kilograma, ali je da omrša uz dijetu.

– Četiri nedelje sam jeo samo zimnicu i voće. Izbacio sam hleb, sokove, sve ono što goji. I uspeo sam, sa 155 kilograma spao sam na stotku kazao je on.

Kako je Bejhan pevao u emisiji „Nikad nije kasno“ pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković