Omiljena pevačica Mareta i Žike zapevala u „Nikad nije kasno“, Dragana joj udelila veliki kompliment: „Ovo je savršeno“ (VIDEO)

ivana pavkovic insta 1

Ove nedelje, kao podrška veteranima u emisiji „Nikad nije kasno“, bila je i Ivana Pavković koju nemamo često prilike da vidimo u javnosti s obzirom da je pre pola godine njihova porodica postala brojnija za još dva člana.

Upravo zbog toga što je sa opravdanim razlogom nema previše na malim ekranima, Žika je poželeo da obraduje publiku i gledaoce i zamoli pevačicu da mu otpeva nešto uživo na šta je ona rado pristala.

ivana pavkovic nnk

Ivana je jedan od mojih omiljenih pevača, ne zna se da li bolje pevač narodno ili zabavno– rekao je Žika sa čim se složio i Mare, a ona je odlučila da im zapeva „Gore od ljubavi“.

Sa puno emocija, ceo studio uživao je u njenoj interpretaciji, a dok je pevala njen kolega Milan Mitrović prokomentarisao je kako je ona ozbiljna pevačica koja sve može da peva.

ivana pavkovic pevanje

Ko tebe ne poželi ponovo da čuje, taj nema sluha, ovo je savršeno– zaključila je Dragana Katić, a kako je izgledao ceo nastup pogledajte u videu ispod.

Autor: S. Čumić