Login/Registracija

VIŠE NE KRIJU SVOJU LJUBAV: Osvanula prva zajednička slika Čenge i majke Andreane Čekić (FOTO,VIDEO)

Već nekoliko meseci u medijima kruže priče da su pobednik takmičenja „Nikad nije kasno“ Amer Čengić Čenga i Sonja, majka pevačice Andreane Čekić u emotivnoj vezi.

Iako su ih novinari uslikali zajedno na krštenju kod njihove kume Katarine Grujić, njih dvoje se do sada nisu javno oglašavali, pa nismo imali potvrdu da je ovaj par zajedno.

Međutim, stvari su se izgleda do sada promenile, pa su Čenga i Sonja rešili da javno ozvaniče vezu i to na društvenim mrežama.

Tako je Sonja na svom Instagram nalogu prvo objavila zajedničku fotografiju sa Čengom, a nakon toga i video gde pobednik svira gitaru i snima spot za novu pesmu.

Podsetimo, kada su počele priče o njihovoj vezi izvor blizak Grandovom portalu potvrdio je navode da su pobednik takmičenja veterana i mama poznate pevačice u vezi, kao i da njihovo poznanstvo i blizak odnos traju već mesecima, iako Čenga živi u Americi, a Sonja u Austriji.

-Sreo sam ih na aerodromu, tačnije video kako Čenga nosi Sonji kofere, a potom sam ih sreo i u Skadarliji. Bili su vrlo prisni, veselili su se, grlili, a potom zaljubljeno šetali kroz boemsku četvrt. Verovatno ih nikada ne bih primetio da Čenga ne nosi upadljive odevne komade- rekao je pre nekoliko meseci izvor blizak portalu.

Foto: Instagram/Printscreen/SonjaPralica,
Autor: A. Milinković