Login/Registracija

„USPEH SE NE PRAŠTA“ Sandra Mladenović na meti HAKERA: Pevačici UGAŠENE sve društvene mreže (FOTO)

Prošlogodišnja finalistkinja muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sandra Mladenović juče se prvi put u životu i karijeri suočila sa sabotažom koju nije očekivala.

Naime, mladoj pevačici su hakerskim napadnom ugašene sve društvene mreže. Hakeri su uspeli da uklone nalog na Instragramu na kome je Sandra imala preko 20.000 pratilaca i Jutjub kanal koji je brojao milione pregleda.

Sandra se ovom povodom oglasila za Grand i otkrila šta se zapravo desilo juče, a imala je i jasnu poruku za one koji su joj ovo uradili.

-U nedelju ujutru sam samo primetila da ne mogu da uđem na svoj profil. Nisam imala pristup ni profilu, ni porukama. Mislila sam da je neka greška pa sam sačekala. Ali onda je obrisano moje ime sa profila, sve slike su obrisane kao i video klipovi – počela je Sandra i nastavila:

-Moji prijatelji, stručnjaci IT smera, su na sve načine pokušali da mi vrate profil, ali nisu uspeli. Očigledno su hakeri to duže pripremali i vrlo mudro mi blokirali svaki pristup nalogu. Nažalost u ovom vremenu, uspeh se ne prašta. Ali ne ljutim se niti zameram tim ljudima bilo šta, verovatno su im životi isuviše prazni pa se bave tuđim.

Pevačica je ubrzo otvorila novi nalog na Instagramu, a na kraju razgovora za naš potral imala je poruku za one koji su ovo uradili, ali i za njenu mnogobrojnu publiku:

Neka im je na čast sve što rade, i ako im je to jedini cilj u životu ja im želim da ga ostvare i ispune sebi život kao što je moj ispunjen i bez Instagrama. A moja armija ljudi koji me podržavaju je prevelika, bez obzira na sve koji pokušavaju da me sabotiraju! – poručila je ona.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković