Login/Registracija

Barbara Bobak progovorila o vezi sa oženjenim čovekom: „Čula sam da me je udarao po zadnjici pred ljudima“ (VIDEO)

Pevačica Barbara Bobak važi za jednu od najtraženijih pevačica na terenu. Koliko je uspešna na nastupima govori činjenica da se za svaki njen koncert traži karta više, ali i milionski pregledni na muzičkim platformama.

Ona je sada otvorila dušu za Grand i priznala sve o vezi sa Darkom Lazićem, ali se osvrnula i na nedavna pisanja u medijima da je u vezi sa oženjeim čovekom.

Barbara ističe da nema potrebe da više u medijima priča o Darku i njihovom odnosu, a za nju je ta priča davno ispričana.

-U principu, ja tu više i ne pričam ništa, to je ispričana priča za mene. Ne znam ni koliko je vremena prošlo, ima godinu dana, tako da ne znam zašto bih pričala. Verovatno kada se desi nešto skandaloznije u mom životu, to će onda da se promeni i da se okrene palačinak na tu stranu – kaže pevačica.

Pre nekoliko nedelja se u medijima pojavila vest da je ona u tajnoj vezi sa oženjenim čovekom i da je za sve to saznala njegova žena. U nekim novinama su isplivale i prepiske, a Barbara sve te navode oštro demantuje.

-Kako da ne, ne znam samo kada sam stigla sve to! Čula sam da smo od avgusta meseca zajedno, čitala sam da me je udara po zadnjici pred ljudima, Bože me sačuvaj. Budalaštine, nema šta da mi se se nalepi, pa kao ajde da pustimo nešto možda se primi, ali nije, više sreće drugi put – poručila je Barbara, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja/youtube/grand online,
Autor: A. Milinković