Kozmetičarka Barbara Romanov iznenadila sve u „Nikad nije kasno“, evo kako je završila u šouu: „Sve se izdešavalo brzinski“(VIDEO)

Barbara Romanov iz Bara nikada se profesionalno nije bavila pevanjem, ali je njen nastup u takmičenju „Nikad nije kasno“ pokazao da je jedna od muzički veoma talentovanih osoba.

Takmičarka je u razgovoru za Grand objasnila zbog čega je izabrala baš sevdah, a otkrila je i zašto se a velikoj muzičkoj sceni pojavila tek sa 43 godine.

-Ja sam kozmetičar po struci, a verovatno su me deca sprečila da se bavim pevanjem. Želela sam da budem majka, pa onda pevačica. Razlika između moje dvoje dece je 16 godina, tako da sam uvek bila vezana da budem sa decom – otkrila je takmičarka.

Barbara Romanov 2

Takmičarka je otkrila i da se za učešće u emisiji „Nikad nije kasno“ prijavila sasvim slučajno.

-Jedne nedelje sam gledala emisiju i onda sam videla poziv za prijavu za novu sezonu. Čisto onako sam poslala mejl i onda su me pozvali. Tako se to dogodilo i evo mene u takmičenju – rekla je kandidatkinja.

Barbara Romanov 3

Nakon sjajnog nastupa Barbara nije skrivala impresije sa scene.

-Prezadovoljna sam najpre velikom energijom, a takođe i ovom velikom scenom. A naravno, zadovoljna sam i sa samom sobom – rekla je takmičarka koja je apsolutno sigurna da je njen nastup bio na visini zadatka.

Barbara Romanov 1

Mnoge je iznenadilo to što je takmičarka odlučila da se predstavi jednom tradicionalnom numerom, što je ona i detaljno objasnila.

-Inače volim te starije pesme, kako starogradske tako i sevdalinke. Nekako mi one otvaraju dušu dok pevam. Nekako se najbolje snalazim u tim starijim pesmama i zbog toga sam i rešila da odaberem jednu od njih za svoje prvo pojavljivanje na velikoj sceni – naglasila je pevačica.

barbara romanov 5 1

Iako prvi put učestvuje u nekom takmičenju ovog tipa, Barbara je prepoznala ono što je glavna karakteristika šoua „Nikad nije kasno“ a to je postavila sebi kao cilj.

-Možda će mi ovo učešće predstavljati neku odskočnu dasku, ne znam, ali očekujem prevashodno jedno lepo druženje. Jer ono što sam nekada kada sam bila mlađa želela da doživim, uspela sam da ostvarim sada na ovoj sceni – rekla je Barbara i dodala za šta nikada nije kasno, kao što to kaže ime emisije.

-Nikad nije kasno da postanem pevačica. Eto to je to – dodala je takmičarka, a njen intervju pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Barbara Romanov – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/V.Brusin