Login/Registracija

„VI PEVATE ZA DUŠU“, zbog veterana i njegove supruge, Draganu Katić PREPLAVILE EMOCIJE, pa im uputila VELIKU ŽELJU

Sa svojih 76 godina, Marinko Malešević dokazao je da su godine samo broj i da mladalčki duh ne može da ostari, a večeras je imao priliku da svojim nastupom zatvori emisiju i orenese najlepšu emociju na gledaoce.

Za svoje drugo predstavljanje odabrao je numeru „Pusti me da je vidim“, kojom je izazvao najlepše emocije kod prisutnih čija je srca ispunio milom energijom koju poseduje, na koju nije ostao imun ni žiri.

Nakon nastupa, Dragana Katić ga je upitala da li je zadovoljan na šta je on odgovorio pozitivno, ali je dodao i da uvek može bolje.

Možda i ne treba bolje zato što je Marinko čovek koji pre svega voli pesmu i uveseljava i sebe i ukućane i to je sama po sebi plemenita ideja. Čuje se da pevate za dušu– rekao je Mare, dok je Milicu fascinirala činjenica da je Malešević najstariji kandidat.

Ja se divim vašim godinama i što ste vi u svojim godinama došli u ovu emisiju i uveseljavate naroda i sve najbolje vam želim– poručila je Todorovićeva, sa čim se složila i Sanja.

Moje kolege iz žirija su sve rekle potaman, a ja bih dodala da je ovo bilo pravo boemski– istakla je Vučićeva.

U podršci su mu bili supruga Mirjana, sin Srđan kao i sestrić Goran koji je po zanimanju frizer, ali usputno i svira harmoniku.

Marinko i njegova supruga nedavno su proslavili 50 godina braka što su obeležili velikim slavljem na kome su pevali do kasnih sati, a sada su zajedno zapevali na velikoj sceni numeru „Stara staza“ od Safeta Isovića .

Divni ste, ja mogu da vam kažem da poželim da vam Bog da još 50 godina jer zajedno najbolje funkcionišete– preplavljena emocijama zaključila je voditeljka.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić