Login/Registracija

Takmičenjem se bori za SLOBODU, predsednik mu neočekivano postao KUM: „Što volim da kumujem, pa to je NEVEROVATNO“

Ekonomista i pčelar iz Kragujevca Stevan Lazarević (46) od malena je maštao da će se jednog dana profesionalno baviti muzikom, te je strpljivo čekao da postane punoletan za takmičenje, a učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ ostvario je deo svog sna.

-Čovek koji se bavi onim što voli je slobodan čovek i ja se zapravo kroz ovu emisiju borim za svoju slobodu – rekao je takmičar u prvom pojavljivanju, dok je u drugom raspametio žiri svojim pevačkim talentom, čak dobio i novo umetničko ime.

Stevan je u razgovoru sa žirijem otkrio da je na dobrom putu da ostvari svoj san i da su nakon prvog kruga reakcije više nego sjajne, što ga motiviše za dalje takmičenje.

-Bile su vrlo emotivni i topli komentari koji su mi puno značili i dali mi podstrek za dalje – rekao je Stevan i dodao da u zavisnosti od momenta peva i pop, rok, pa i narodnu muziku.

-Ja ću te zvati Stiv od sad. Što volim da kumujem, pa to je neverovatno – rekao je predsednik Saša Milošević Mare, što se veoma dopalo njegovim koleginicama iz žirija.

Pesmom „Neću da znam“ Sergeja Ćetkovića borio se u drugom krugu, a nakon maestralnog nastupa žiri je imao samo reči hvale.

Ima čisto grlo i sve tonove je pogodio kako treba i ima neku energiju koju može stilski da koristi raznovrsnije– rekao je Mare, a slično mišljenje delila je i Sanja Vučić.

Ja bih jako volela da čujem kako pevate neke emotivnjije i nežnije pesme, nekako ljubavnije i milije – poručila je Sanja i dodala da je pokidao večeras.

-Bilo je to jako lepo i melodično, ali ja bih volela da čujem nekog Zvonka Bogdana – dodala je Milica Todorović, a takmičar dodao da ne bi mogao a da ne odgovori izazovu jedne dame.

-Je l’ odgovaraš uvek izazovima dama? – pitao ga je Mare, a Sanja konstatovala da se takmičar postideo.

-I ja sam se postideo, neka ga i treba malo da se postidi- poručio je predsednik žirija kroz osmeh, dok je takmičar odgovorio da će ipak ostati nedorečen.

U revijalnom delu takmičenja Stevan je zajedno sa Sanjom otpevao pesmu „Volim osmeh tvoj“, a koliko su to dobro uradili svedoči i to što je ceo studio bio na nogama.

-Fanstatično je bilo,dobro smo se spojili – konstatovala je Vučićeva na kraju.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić