Login/Registracija

Veteranka zapevala sa sinom, a njena majka priznala: „Ogrešila sam se o ćerku, to je sramota“

Jedna od mlađih takmičarki omiljenog muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ je veteranka Aleksandra Pavlović Ana koja ima četrdeset dve godine i dolazi iz Grdelice.

Prvu svirku je imala još u osnovnoj školi, a nekoliko decenija kasnije izašla je na veliku scenu u želji da ostvari svoje snove iz mladosti i pokaže svetu svoj muzički talenat.

Ove večeri Ana je zapevala „Rano moja ljuta“ od Ane Bekute što je publika, ali i žiri dočekala sa oduševljenejem.

Ana je istakla da se u ovaj šou prijavila kako bi se družila sa svojim kolegama, a sada otkrila da je stekla brojna prijateljstva.

Znate kako se kaže, u malim bočicama se drži otrov. E to ste vi, tako majušna žena, a takav glas. Naježila sam se sva – rekla je veteranki Milica Todorović.

U toj maloj bočici se drži lek za dušu, ja bih to tako rekao – dodao je Saša Milošević Mare.

-Mare tako lepo zna da sroči rečenicu, da posle njega ništa što ja kažem neće imati nikakvog smisla – rekla je Sanja Vučić i dodala da je uživala u izvođenju Bekutine pesme.

Aleksandra je iskoristila priliku i da od svojih drugarica prenese pozdrave za predsednika stručnog žirija.

Moram da prenesem pozdrave Maretu, od žena, u množini to kažem. Prenosim im pozdrave, poljupce i zagrljaje, ali ne smem da ih imenujem – rekla je takmičarka.

-Recite im da sam primio- našalio se Mare i zahvalio damama.

Veteranki su tokom nastupa podršku pružili majka, brat i sin koji joj se tokom izvođenja druge pesme pridružio na bini i sa njom zapevao pesmu „Ponoć“

Imam veliki greh prema mojoj ćerki. Kada je počela da peva sa petnaest godina to je bila velika sramota, a danas sam najrećnija zbog toga – priznala je veterankina majka, a kako je njihov kraj poznat po paprici, kandidatkinja i njena porodica obećali su da će sledeći put doneti ajvar iz njihovog kraja za sve članove žirija.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: I.Grk