VETERANKA OTVORILA DUŠU: „BEŽALA sam iz škole da bih pevala SVADBE“ (VIDEO)

Šarmantra veretanka Aleksandra Pavlović (42) iz Grdelice je prethodne subote nastupom u emisiji „Nikad nije kasno“ ostvarila svoj dugogodišnji san.

Iako je u kafani od 15te godine, za nju je nastup na velikoj Grandovoj sceni bio nešto savim posebno i drugačije.

Iz školske klupe je krenula u muzičke vode, a dugo se borila i sa zabranom koju je imala od oca, pa je čak i bežala sa časova kako bi sa kolegama nastupala na veseljima, o čemu je govorila za Grand.

ALEKSANDRA PAVLOVIC 42 GOD. GRDELICA 11

-U septembru sam krenula u osmi razred, a prva svirka mi je bila već za Novu godinu. Od tada nisam prestajala da pevam, do trenutka dok nisam bila u drugom stanju. Tada sam napravila pauzu od dva, tri meseca i onda sam ponovo počela da pevam i nisam stajala do danas – kaže veteranka kroz smeh, a onda se prisetila i samih početaka kada su joj roditelji branili da peva.

-Tata nije uspeo da me spreči jer su videli da mogu da napravim problem. Počela sam da bežim iz škole, lagala sam, ružno je, ali je tako. Govorila sam da sam u školi, a ja odem na svirku i pevam svadbu. Tako su onda roditelji od ljudi saznali da pevam, pokušali su da mi zabrane, znate to je kod nas ipak mala sredina. Tata je hteo da ja završim škole, fakultete, ali meni to nije išlo – priznaje Aleksandra.

0A0A5871 768x512 1

Takmičarka je za naš portal otkrila i da se nakon razvoda bolje slaže sa bivšim suprugom nego kad su bili u braku. Takođe dodaje da ih je sin zauvek vezao i da su u sve boljim odnosima kako prolaze godine.

-Nismo se mi ranije svađali, ali nekako se sada brže dogovaramo. Ostali smo u super odnosima zbog Veljka, tu je sin najbitniji. Mi smo zbog sina vezani do kraja života i to će ostati zauvek tako. Ne postoji treća osoba koja će da spreči da moj sin ima očinsku figuru – otkriva ona.

Aleksandra je priznala da je pemsu „Ubile me oči zelene“ posvetila njenom sadašnjem partneru sa kojim je već nekoliko godina u ljubavi.

-Pesma je posvećena mojoj ljubavi, Milošu. Zajedno smo osam godina on je moj budući suprug. Ima prelepe zelene oči, voli me, čuva me i poštuje me. Nije došao danas ovde jer on radi u vojsci i sada je na terenu. Nadam se da će za sledeće snimanje ako budem prošla biti ovde – rekla je Aleksandra, a intervju sa njom pogledajte u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Mjunja,
Autor: A. Milinković