Otac joj branio da ide na svirke, žiri ga pitao DA LI MU JE SAD ŽAO, odgovor je totalni HIT

Aleksandra Pavlović, poznatija kao Ana iz Grdelice, kaže da se sa 42 godine oseća mlado da bi se takmičila sa veteranima, ipak ove godine rešila je da ispravi grešku iz mladosti i afirmiše se preko šoua „Nikad nije kasno“.

Ova takmičarka već sa pet godina počela je da pevuši,zatim je pevala u horu, ali je prvu svirku imala za Novu godinu i to u osmom razredu, uprkos zabrani roditelja.

0A0A5871

-Jeste bilo rano, roditelji su mi branili, jer su se plašili da neću da završim školu. Danas me izluđuje kad mi neko kaže pevaljka, više od lepljenja i guranja bakšiša – istakla je Aleksandra pri prvom pojavljivanju u takmičenju, gde je ponosno izjavila da je njen najveći uspeh to što je kao samohrana majka svog sina izvela na pravi put.

Kako je njeno zanimanje pevačica, koju u narodu zovu pevaljka, Žika Jakšić je u emisiji želeo da razreši dilemu ko su pevačice, a ko pevaljke, ističući da u njegovom kraju to nije pogrdno ime za estradnu umetnicu,dok je takmičarka tvrdila suprotno.

-Pevačice su one koje pevaju na bini, a pevaljke one što se penju po astalima-konstatovao je Žika, a zatim je upitao ko uzme više bakšiša -pevačice ili pevaljke, na šta je Aleksandra odgovorila: -Ja mislim pevačice!

-Ne bih se baš složio, ja mislim pevaljke -rekao je Jakšić, na šta su se svi nasmejali.

0A0A5854

Iako joj je otac u mladosti branio da se bavi muzikom, sada joj je najveća podrška, pogotovo kad je pred milionskim aditorijumom zapevala pesmu „Ubile me oči zelene“ od Zorice Brunclik.

Tata, je l’ ti sada žao? – pitao je Tonči Huljić takmčarkinog oca, na šta je on odgovorio:

-Iskreno nije zbog toga što sam danas više poznat po njoj nego po meni. Trebalo bi da uđe u finale!

0A0A5868

Tonči je istakao da Aleksandri nema šta da joj zameri, kao i da je njen nastup bio odličan.

Meni samo nije jasno kako od tako male žene jak i snažan glas? -zanimalo je Tijanu Dapčević, a takmičarka odgovorila da su njeni roditelji gledali „Atmoskog mrava“ i otuda sva snaga u malenoj konstituciji.

O tvom pevanju nema šta da se priča. Oseća se da voliš ovo i čuje se iskustvo– konstatovao je Saša Milošević Mare, a zatim je fizički i pevački uporedio sa Alesaksandrom Mladenović.

0A0A5882
Foto: Z.K.Munja/Luka,
Autor: I. Ankić