LUDA ŽURKA DO ZORE: Marija Šerifović priredila IZNENAĐENJE za pamćenje! (VIDEO)

Poznato je da Marija Šerifović ima mali, ali odabrani krug prijatelja. Kako je sama rekla ima top šest prijateljica sa kojima se druži i izlazi.

Pevačica je u novom vlogu pokazala iznenađenje koje je priredila za rođendan jedne od najboljih prijateljica.

-Ona nas je pre nekoliko dana pozvala u jedan restoran na rođendan, ali smo mi odlučili da joj napravimo iznenađenje. Pozvali smo je preključe i rekli smo joj da je čeka jedno iznenađenje – rekla je pevačica.

Capture 1 5

Marija je sa prijateljima organizovala proslavu u Čenaju na imanju njene koleginice Nataše Bekvalac, a pevačica je pratiocima ispričala i šta je odabrala za poklon.

-Njen poklon se ogleda u ovom prelepom imanju, a drugi deo poklona je u izboru muzike. Ovo jeste organizovano za nju, a zapravo i za sve nas – dodala je ona.

jOVANA

U videu je Marija pokazala svaki delić zabave, a gostima je pevao nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Joca Stefanović, dok se u jednom momentu latila mikrofona i pevačica Jovana Pajić koja je bila gost na ovoj proslavi.

A vrhunac večeri se desio kada je upravo Marija otpevala čuveni hit Šabana Šaulića „Samo za nju“.

mara 44

Kako je izgledalo iznenađenje koje je Marija Šerifović priredila prijateljici za rođendan, pogledajte u videu u nastavku teklsta.

Foto: youtube/Marija Šerifović,
Autor: A. Milinković