Login/Registracija

LUDA ŽURKA DO ZORE: Marija Šerifović priredila IZNENAĐENJE za pamćenje! (VIDEO)

Poznato je da Marija Šerifović ima mali, ali odabrani krug prijatelja. Kako je sama rekla ima top šest prijateljica sa kojima se druži i izlazi.

Pevačica je u novom vlogu pokazala iznenađenje koje je priredila za rođendan jedne od najboljih prijateljica.

-Ona nas je pre nekoliko dana pozvala u jedan restoran na rođendan, ali smo mi odlučili da joj napravimo iznenađenje. Pozvali smo je preključe i rekli smo joj da je čeka jedno iznenađenje – rekla je pevačica.

Marija je sa prijateljima organizovala proslavu u Čenaju na imanju njene koleginice Nataše Bekvalac, a pevačica je pratiocima ispričala i šta je odabrala za poklon.

-Njen poklon se ogleda u ovom prelepom imanju, a drugi deo poklona je u izboru muzike. Ovo jeste organizovano za nju, a zapravo i za sve nas – dodala je ona.

U videu je Marija pokazala svaki delić zabave, a gostima je pevao nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Joca Stefanović, dok se u jednom momentu latila mikrofona i pevačica Jovana Pajić koja je bila gost na ovoj proslavi.

A vrhunac večeri se desio kada je upravo Marija otpevala čuveni hit Šabana Šaulića „Samo za nju“.

Kako je izgledalo iznenađenje koje je Marija Šerifović priredila prijateljici za rođendan, pogledajte u videu u nastavku teklsta.

Foto: youtube/Marija Šerifović,
Autor: A. Milinković