Login/Registracija

Humanost na delu: Učesnici iz svih sezona prikupili sredstva za izgradnju crkve

Penzionisani inspektor policije Milan Vasiljević proslavio se pre nekoliko sezona u emisiji „Nikad nije kasno“.

Nakon što je ostvario veliki upseh u takmičenju posvetio se muzici, a u jednom razgovoru je priznao da je pripremio brojna iznenađenja za publiku.

Kako je najviše ponosan na svoje unuke, Milan je rešio da otpeva jednu pesmu koju je posvetio njima, dok je u emisiji „Grand Parada“ rekao da će uskoro biti i još noviteta.

-Oni ne žive ovde, u Nemačkoj su, toliko nam nedostaje to druženje. Mi smo tu, babe i dede da mazimo unuke, a roditelji treba da vaspitavaju decu. Novu pesmu sam snimio za moja dva unuka i nadam se da ćemo je uskoro čuti u nekoj od vaših emisija – rekao je bivši takmičar.

Nakon učešća u emisiji, Milan se sa svojim kolegama veteranima posvetio i humanitarnom radu, pa su tako do sada organizovali niz solističkih koncerta i skupljali ponoć za one kojima je to najpotrebije.

-Posle svih tih snimanja i nakon završetka emisije, mi smo nastavili da se družimo i sa učesnicima iz drugih serijala. Moram da kažem da je jedno takvo druženje bilo u Stojniku kod Aranđelovca, gde je organizovan humanitarni koncert za izgradnju crkve Svetog Jovana. Organizator tog koncerta je isto bio učesnik emisije „Nikad nije kasno“ Draško Malidžan – rekao je on i nastavio:

-Jedno drušenje je bilo i u Beogradu, pa ako jedna Ifeta Doglod dođe iz Zenice, to zaslužuje veliko poštovanje.

Ova priča je još jedan dokaz koliko je emisija kao što je „Nikad nije kasno“ bila potrebna našoj sceni. Osim što je iznedrila odlične pevače, stvorila su se i neka neraskidiva prijateljstva između veterana koji svojim delima pokazuju najbolje osobine.

PROČITAJTE I:

Ako ste propustili ovonedeljnu emisiju, pogledajte je na linku u nastavku teksta:

 

Foto: Z.K.Munjayoutube/grandparada,
Autor: A.Milinković