Login/Registracija

PROPEVAO BIVŠI INSPEKTOR POLICIJE I TO U GRANDU: Poslušajte njegovu novu pesmu (VIDEO)

Kada je sa 65 godina penzionisani inspektor policije Milan Vasiljević iz Zemuna zapevao u šouu „Nikad nije kasno“, svi je bilo jasno da njegovo vreme tek dolazi, uprkos godinama.

Iako je od malih nogu maštao o velikoj sceni, na njoj se našao tek kada je otišao u penziju kao policajac, a zatim i inspektor, a u takmičenju konačno je ostvario svoj dečački san.

Danas, skoro dve godine od učešća u šouu veterana Milan živi život o kom je oduvek maštao, a na takmičenje gleda kao preokret.

-Mogu da kažem samo sve najbolje, to je jedno veliko iskustvo, što bi se reklo, velika scena, veliko iskustvo. Moram da napomenem da smo svi učesnici i posle serijala nastavili sa druženjem, gde god nas pozovu mi idemo zajedno, često i sami organizujemo druženja i koncerte. I to ne samo mi iz istog serijala nego i ostali učesnici, nije bitno ko je iz kog serijala takmičenja – rekao je ponosno Milan koji je nedavno snimio svoj prvenac za Grand.

Pesma nosi naziv „Hej, sviraču“ koju potpisuje njegov prijatelj Mita Ivanov, dok je aranžman uradio Vlada

-Divna ekipa i jako sam zadovoljan kako je sve ispalo. Nadam se da ću i ostale pesme koje sam snimio promovisati ovde. Bože zdravlja, biće uskoro prilike da sve objavim- rekao je Vasiljević čiju novu pesmu možete da poslušate u nastavku.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić