Login/Registracija

SPREMITE SE ZA ŠOU! Dženan nije ostao imun na Leontinino ocenjivanje: „Mene si dosta kritikovala“ (VIDEO)

Na grandioznoj sceni u takmičenju “Nikad nije kasno“ ove subote pred stručnim žirijem ali i milionskim auditorijumom naći će se šest veterana koji će okušati sreću i predstaviti svoj pevački talenat.

Leontina Vukomanović i Dženan Lončarević sa Sašom Miloševićem Maretom bodriće takmičare iz stolica stručnog žirija, ali i doneti odluku o tome ko će proći u naredni krug takmičenja. Nema sumnje da će i ove subote ta odluka biti teška, obzirom da su svi takmičari podjednako dobri.

Dok su se takmičari nizali i izvodili svoje numere, jedna gospođa ostavila je simpatičan utisak ne samo na sudije koji su procenjivali njihove pevačke sposobnosti već i na ceo studio. Osim pevanja svi su zapazili i njen autentičan stajling, a naročito šešir koji je dominirao.

Ja sam ceo život ovako obučena, sinoć sam do 3h radila ovaj šešir– rekla je veteranka.

Kao iskusan u ovoj emisiji, Dženan je zamerio svojoj koleginici Leontini, koja se prvi put našla u šouu veterana na previše blagom pristupu, dok je on imao neprijatno iskustvo.

Dobro ste prošli sa Leontinom, ovako kad je mene kritikovala, kada sam prvi put pevao u studiju to je bila katastrofa– ispričao je pevač

Ređali su se hit za hitom, a Leontina je oduševljena veteranama koji su se predstavljali, imala da kaže samo jedno:

Ja sam baš oduševljena, počelo je stvarno gala.

Ostatak atmosfere koja vas čeka kraj malih ekrana u subotu od 21 čas na Prvoj televiziji pogledajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić