Login/Registracija

Veteran se udvarao Dragani Katić, Žika odmah prešao na stvar: „Jel vi to nešto najavljujete?“

IMG 2457

„Dobro veče familijo“, obratio se svima Igor Milačić, veteran koji je imao priliku da večeras nastupi prvi i probije led.

Podgoričanin sa neverovatnim smislom za humor na samom početku se požalio Žiki kako ne vidi svog kuma u publici jer nema navigaciju u Beogradu, kada se Jakšić zabrinuo da nije zalutao u njegovo odeljenje, međutim nakon nekoliko sekundi ga je video u publici van odeljenja.

IMG 2621 1

Jana je odmah primetila kako je takmičar pun samopouzdanja kada ga je pitala kakva očekivanja i on je očekivano odgovorio da cilja na finale.

Večeras nam se predstavio pesmom „Ne traži je sine“, što je iznendilo autora emisije jer je Milačić vedra i pozitivna osoba.

Kada je završio svoj nastup nije odoleo da Dragani Katić ne uputi komplimente.

milacic dragana 1

Dobro veče Dragana, baš lepo izgledate. Dok ste pored mene super sam– laskao je Milačić, a Žika je predložio da se poljube.

Jel vi to nešto najavljujete?– našalio se Jakšić, a zatim je dobio reč žiri.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 21032023 FOTO MUNJA 5 ok

Ja ću biti potpuno iskren sa Igorom, možda tebi taj tvoj veseo duh ne da ulaziš u te malo mračne pesme. Tehnika pevanja tvoja, Sinan je imao specifičan svoj izraz i postoji gomila skrivenih valerčića i to možda nije u prisutno u tvom izrazu. Mislim da bi ti sa energičnijim pesmama doneo šou. Ovo je drugarski savet– rekao mu je Mare sa čim se složila i Tanja Savić.

Ja bih volela i da te čujem da pevaš neku duetsku pesmu– dodala je Savićeva koja kao da je predosetila da će se to dogoditi u revijalnom delu.

Meni je to bilo okej. Obožavam ovu pesmu, tako da puno srće ti želim– poručila mi je Jana.

0A0A4439

U revijalnom delu je zapevao sa Aleksandrom Tadić pesmu „Što se mala uobrazi“, koju su otpevali mestralno i onako kako se od ovog veterana očekivalo veselo i sa osmehom.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić