Varja Topalović smršala preko 10 kg, pokazala rezultate transformacije: „Svaka čast“ FOTO

Varja Topalovic

Pevačica i članica Orkestra „Nikad nije kasno“, Varja Topalović nedavno se oprobala u popularnom televizijskom formatu „Survivor“.

Nakon mesec dana borbe, pevačica je napustila pomenuti šou iz koga je otišla bogatija za novo životno iskustvo, ali i vidno mršavija.

Iako je Varja završila Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i nikada nije zapostavila brigu o sebi, njena kilaža često se nalazila na meti kritika nakon ulaska u „Survivor“, a ona je sada otkrila i koliko je smršala tokokm boravka u Dominikanskoj republici.

Za pet nedelja smršala sam 12 kg– otkrila je Varja uz fotografiju pre i posle, dok su se u komentarima nizale pohvale.

varja

Nakon izlaska iz šoua, Varja je otkrila kako je prošla teške situacije.

-Najviše me je povredilo što sam naišla na ljude koji su čisti Spartanci bez ikakvih emocija. Nisam mogla da se konektujem na taj način sa ljudima. Krivo mi je što znam da je moje pleme ovo želelo silno i što su sad verovatno srećni što se ovo desilo. Nisam popustila, desila se greška, ali desi se svakome. Definitivno mi je bilo najlepše uveče dok smo gledali u zvezde i sam taj izazov. Da mogu da se vratim nazad sve bih uradila isto kao sada. Naučila sam da mogu bez hrane i da ću da budem top riba, definittivno ću prestati da se dokazujem ljudima- poručila je pevačica.

BONUS VIDEO- Šejla o napadima koje je doživela pred finale:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić