Pevačica iz Nikad nije kasno ulazi u Survivor: Napušta šou usred sezone: „Pokazaću ljudima da sam najbolja“

Varja Topalović Nikad nije kasno

Pevačica i prateći vokal u orkestru „Nikad nije kasno“, Varja Topalović odlučila je da se upusti u životnu avanturu i testira svoje granice u novoj sezoni šou programa „Survivor“ koji startuje sledeće nedelje.

Pored pevanja, Varjina velika ljubav je i sport, zbog čega je diplomirala na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, a godinama se uspešno bavila karateom.

varja top

Varja Topalović Nikad nije kasno ulazi u Survivor

Kako joj fizičke aktivnosti neće manjkati, ona je otkrila šta bi ponela na pusto ostrvo.

Jedan ukulele da kada je zalazak ili izlazak sunca mogu bar malo da uživam u pesmi– iskrena je Topalovićeva koja ulazi u šou sa velikim samopouzdanjem:

Mislim da sam dovoljno jaka u glavi da sve to iznesem i pokažem ljudima da sam najbolja– rekla je u profilu kojim je najavila svoje učešće u popularnom formatu.

Varja Topalović Nikad nije kasno

Varja ja otkrila i koja je njena najveća slabost.

Definitivno će moja najveća slabost biti manjak hrane, ali mislim da ću se izboriti sa tim- kaže pevačica koja je dobila pregršt reči podrške, a kako će se snaći i dokle će dogurati u ovom izazovnom šouu, saznaćemo uskoro.

BONUS VIDEO- Varja Topalović i Sara Vidaković:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić