Varja Topalović pokazala da kompleksi ne postoje: „Volim kad mi da neku spravu da se blamiram“ (VIDEO)

Pevačica Varja Topalović osvaja publiku svake nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“, gde kao stalna članica orkestra pomeže takmičarima da se što bolje predstave publici i žiriju, a često peva i duete sa učesnicima popularnog šoua.

Varja je aktvna i na društvenim mrežama, pa na njenom Instagram nalogu možemo videti razne slike i snimke, od toga kako se pripremaju ona i orkestar za emisiju do stvari iz njenog privatnog života.

Capture 4 9

Pevačica je sada pokazala da nema nimalo kompleksa kada je reč o njenoj liniji i objavila snimak iz teretano, pokazavši na koji način vredno trenira.

-Volim kad mi da ovako neku spravu da se blamiram po teretani – napisala je Varja u opisu videla i obratila se svom trener.

Varja Topalovic 768x512 1

Varja je inače i ranije objavljivala snimke sa svojih treninga, a nedavno je pokazala svojim pratiocima kako sa lakoćom diže tegove.

varja nnk teretana

Ona je tada iz mesta podigla veliku težinu, mnogi su se zapitali da li neko sme da joj stane na crtu.

BONUS VIDEO: Varja Topalović pokazala šta je energja Bojane Barjaktarević

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić