„Uticao sam na njenu karijeru“ Žika Jakšić otkrio dugo čuvanu tajnu Zvezde Granda: „I dečka sam joj našao“

IMG 0171 3

Idejni tvorac najpopularnijeg muzičkog šoua „Zvezde Granda“ Žika Jakšić, od početka takmičenja do danas ispratio je put uspeha mnogih pevača koji su slavu stekli zahvaljujući takmičenju. Ipak, malo ko zna da je producent mnogim takmičarima pomogao na početku karijere, a jedna od njih je i Milica Jokić.

Žika je otkrio da je na Miličin uspeh posebno ponosan, budući da je delimično uticao na njen razvoj karijere.

-Mogu da kažem da sam ja jednim delom uticao na tvoju karijeru. Milica je bila, kako volim da kažem, sobna pevačica, ona što ne izlazi u narod. Postoje i takve pevačice koje vežbaju i snimaju se po sobama. I ona se snimala tako u sobi i neko mi je rekao za nju i čim sam video snimak, odmah sam primetio da dete lepo peva. Ispostavilo se da je Milica moja komšinica sa Bežanijske kose i onda smo preko njenog oca stupili u kontakt. Rekao sam da ovo dete zaslužuje malo da joj se pomogne. Tad sam je doveo u emisiju i u međuvremenu je počela da peva, snimila dve, tri pesme – rekao je Jakšić, a Milica potvrdila.

IMG 9695

Nakon toga Žika je otkrio da je kumovao njenoj vezi sa Lukom Dačićem, sinom političara Ivice Dačića.

Screenshot 2023 05 18 193129

Mnogo mi je drago što sam ti našao i momka najboljeg na svetu, Luku mog Dačića. Pa dobro, sad mogu da te zovem i snajka jer je Ivica Dačić moj prijatelj, mi se tako zovemo. Snajka, sad ćeš da opravdaš sve ono što sam te nahvalio. Sad jedna pesma za mene- istakao je Jakšić, nakon čega mu je Milica zapevala Brenin hit „Ne bih ja bila ja“.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić