„105, pa opet“: Nakon žurke, nastavlja se proslava jubileja „Granda“ (VIDEO)

Za 25 godina koliko postoji produkcija i 10 godina koliko se emituje program „Grand“ televizije na našoj sceni pevala su najveća imena iz sveta muzike.

Većina je i svoje prve albume objavila upravo za najuspešniju produkcijsku kuću na ovim prostorima, a mnogi od njih upravo na „Grand“ gledaju kao na svoj drugi dom.

SCENA ZG SPECIJAL ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 6 ok 1

Samo neka od najvećih imena naše javne scene koji su bili gosti u rođendanskoj emisiji „Zvezde Granda Specijal“ oglasili su se i čestitali veliki jubilej produkciji koja im je pružala prijateljstvo i saradnju preko dve decenije.

-Čestitke „Grand“ produkciji za 25 godina postojanja, čestitke televiziji „Grand“ za 10 godina postojanja. Što bi se reklo nekim ljudima, sto pet, pa opet, idemo dalje – rekla je Zorica Brunclik.

-Čestitam od sveg srca 25 godina „Granda“. Da trajete još dugo i da uveseljavate ovaj naš divni narod – kazao je Željko Samardžić.

SCENA ZG SPECIJAL ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 3 ok 1

-Čestitam do srca „Grand“ produkciji na 25 uspešnih i lepih godina, a isto tako i 10 godina „Grand“ televizije. Ljubim vas i volim – rekla je Suzana Jovanović.

Ko se sve još od poznatih oglasio i šta je poželeo „Grandu“, pogledajte u videu na početku teskta.

BONUS VIDEO – Intervju Saše Popovića povodom 25 godina „Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković