Milica Jokić iznela nepoznate detalje veze sa Dačićevim sinom: „Zbog toga mi govori da sam kao BABA“

milica jokic u soku zbog voditelja 2

Popularna pevačica Milica Jokić već godinama uživa u ljubavi sa Lukom, sinom Ivice Dačiće, a njihova veza je često na meti komentara.

Milica je sada rešila da otkrije manje poznate detalje javnosti te se dotakla i početka njene ljubavi sa Dačićem.

-Upoznali smo se preko prijatelja koji su nas spojili. Prvo smo bili drugari godinama, baš dugo se znamo. Ne znamo tačno gde smo se upoznali. Mislim da je u početku on više mene simpatisao, bar tako on kaže. Viđali smo se, prijalo nam je i eto tako nam se desilo. Bili smo u početku u tajnoj vezi, nije niko znao i tako je bilo par meseci- ispričala je pevačica u emisiji „Razotrkivanje“.

milica jokic luka dacic

Kako kaže, Luka je osvojio svojom iskrenošću, upornosti i poštovanjem, ali uprkos idiličnom odnosu postoje stvari koje mu danas zamera.

-Ono što mu zameram je njegovo kašnjenje, on toliko dugo može da se sprema i za bilo šta on mora da kasni. To je neverovatno, sprema više od mene, ma sprema se više od svake žene. Ja taman mislim spreman, kad njega nema još narednih pola sata. Inače za sve ostalo super funkcionišemo, jer smo jako slični, a njemu možda smeta što sad mnogo radim i putujem, pa me nema po nekoliko dana. Ne pravi on nikakav problem, naravno, ali kaže mi kako sam stalno na nekim snimanjima, ali ima razumevanja, stvarno. Nikada ne pravi nikakav problem- rekla je pevačica kako prenosi Republika.rs, a potom je otkrila i da li Luki smetaju njeni provokativni stajlinzi budući da scena to veoma lesto zahteva.

-Verujte, kad ja obučem predugačko, on kaže ‘Milice, šta si to obukla, izgledaš kao baba’ (smeh). I onda mi kaže da obučem nešto kratko – kroz smeh je ispričala Jokićeva.

Ovako je Milica Jokic izgledala u nekim novim klincima 2

BONUS VIDEO: Milica Jokić o vezi sa Dačićevim sinom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović