Login/Registracija

U takmičenju doživela poniženje od Karleuše, poljuljala joj samopouzdanje, a danas ova pevačica ima mnogo razloga za slavlje

Zeljka Jurisic

U „Zvezdama Granda“ Željka Jurišić iz Živinica je sa 38 godina doživela poniženje od Jelene Karleuše, ali zato je par godina kasnije učešćem u šouu „Nikad nije kasno“ dokazala gde joj je mesto.

Iako je u takmičenju veterana iz nedelje u nedelju oduševljavala žiri i gledaoce, pevačica je često isticala da ne može da zaboravi surove kritike iz „Zvezda Granda“, kao i uvredu koju je dobila od Jelene Karleuše. 

– Ok je kad ti neko kaže da ne pevaš dobro, da ne izgledaš dobro, ali nekome ko ima 40 godina, ko je iskusan u svom poslu, reći da je drvoseča ili što je Đorđe David pored nje vikao „MU“, mislim da je to malo…Čak da sam bila mlađa, ja bih odustala – izjavila je Željka tokom učešća u šouu Žike Jakšića i otkrila da je od „Zvezda“ odustala upravo zbog Karleušinog komentara.

20710663e344adcef5e15e10e3bb81f3fdc6c694

– Ja znam da imam jak glas, ali kada je Jelena rekla da sam drvoseča, mislila je u negativnom kontekstu. Za mene je to bilo strašno, poljuljalo me je malo više i ostavilo loš utisak. Nemam tremu gde god da pevam,ali i u ovaj studio kada sam ponovo ušla, verujete mi da mi nije bilo dobro, sve mi se vratilo – priznala je Željka koja je iz „Zvezda Granda“ ipak ponela i lepe uspomene. Jedna od njih je poznanstvo sa Viki Miljković koje traje i dan danas.

Od njenog učešća u takmičenju veterana prošlo je čak dve godine, a danas ova pevačica dokazuje da zaista nije kasno i da u petoj deceniji dođe njenih pet minuta.

Nedavno je objavila pesmu „Dve majke“ koja je oborila sve rekorde slušanosti u Bosni i Hercegovini i bez koje ni jedno veselje ne može da prođe, a danas važi i za jednu od najtraženijih pevačica koje je iznedrilo ovo popularno takmičenje.

Upravo danas Željka slavi i 44 rođendan, a brojne čestitke i lepe želje preplavile su njene društvene mreže.

dcaa7c8ecfdaecca70c9e5b9ab9d9f4a11a4d36a

„Ne znam šta još da ti poželim, kad se sve ostvarilo?! Ja ti za tvoj dan danas mogu poželeti samo mnogo zdravlja. Volimo te puno“, poručio joj je suprug, dok su joj kumovi napisali:

„Nije bilo ni trenutka premišljanja ko je nama najbolji prijatelj i pravi izbor da bude svedok naše ljubavi! Znaš da te volimo i da ti želimo svu sreću koja se rečima ispisati i reći ne može! Znamo da nismo pogrešili u odabiru ni kume, ni prijatelja. Sretan rođendan“.

Brojni prijatelji i fanovi pridružili su se čestitakama i poručili joj da hrabro ide ka ostvarenju svojih ciljeva i da zauvek ostane nasmejana i hrabra, kao što je bila i do sad.

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. Ankić