GRMI: Željka Jurišić objavila novu pesmu, fanovi tvrde „NOVI SVADBENI HIT“ (VIDEO)

Nakon medijske pauze, naslednica Šemse Suljaković, kako su Željku Jurišić nazvali tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ i „Nikad nije kasno“, konačno se vratila na scenu i to u velikom stilu – sa novom pesmom koju je dugo najavljivala. 

7451ad6258e03f5c5f9ca90ad90139da2e8861fa

Numera pod nazivom „Dvije majke“ već na prvo slušanje oduševila je publiku, budući da je namenski rađena za najveseliji dan u svakoj porodici, te nema sumnje da će biti i veliki svadbeni hit, u šta su uvereni i njeni fanovi.

Pesma bržeg ritma pokupila je lavinu komentara, a posebno oduševljenje izazvalale su Željkina energija i glas koji je, kako tvrdi publika, od milion dolara.

62d9d25416d95169addbe2f9703a6ff9fa1dfe49

„Ma, Željka, svaka čast, ko zna zna“, „Imaš glas od milion dolara“, „Pesma je nova svadbena himna“, „Kraljice, pesma je već postala hit i sigurno će ostati mnogim budućim generacijama“, neki su od komentara na Željkinu novu pesmu koja će i vas osvojiti na prvo slušanje. 

Poslušajte „Dvije majke“.

Podsetimo, Željka je učestvovala u „Zvezdama Granda“, gde je bila u timu Viki Miljković, ali je veliku popularnost stekla kasnije u šouu Žike Jakšića. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić