Tuga u domu Jasne Mangafić, prijatelji joj pružaju reči utehe, jedva izustila: „Baš je teško“

Screenshot 2023 05 10 190121

Vest da je poznati bosanskohercegovački kompozitor Ibro Mangafić preminuo rastužila je mnoge poštovaoce njegove muzike, prijatelje i saradnike, a najviše porodicu koja je do poslednjeg trenutka bila uz njega. Među njima je i njegova snajka, pevačica i nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“, Jasna Mangafić koja je često s ponosnom isticala da je imala ogromnu podršku od svekra.

Na društvenim mrežama brojni pevači opraštaju se od poznatog hitmejkera koji je napisao numere „Izađi mala“, „Ti kraljice moga srca“, „Dijana ljubavi“, „Prosjak ili car“ i druge, a reči utehe dobija i supruga Ibrinog sina, pevačica koja se proslavila učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ i koja je do poslednjeg dana bila uz Mangafića.

ibro

-Jasna, bašum sagosum i Allah da ti da sabur a tvom svekru, velikom Ibri Mangafiću večni rahmet. Uz tebe sam mislima, dušice moja, iako sam kilometrima daleko –poručila joj je prijateljica, a Jasna je slomljena bolom odgovorila:

-Hvala ti, dušo! Baš je teško!

jasna mangafic

Brojni prijatelji i kolege uputili su Jasninoj porodici saučešće i izrazili tugu povodom preranog odlaska čuvenog Ibra.

Tokom takmičenja Jasna je sa ponosnom govorila o svom svekru koji je i radio nekoliko njenih albuma,a bio joj je i velika podrška u šouu veterana.

jasna mangafic nikad nije kanso

Inače, cela porodica Mangafić je muzički talentovana, pa se osim Ibra i Jasne i njeni sinovi uspešno bave muzikom.

Jasna je u takmičenju ispričala da je poznata pesma „Kad me život zaboli“ zapravo njena, a da joj se preokret u karijeri dogodio nakon „Nikad nije kasno“.

Screenshot 2023 05 10 190137

Ta pesma je za mene napisana, ja sam je otpevala i objavila, ali se desio prokleti rat, raspad Jugoslavije i ja sam otišla van zemlje i ta pesma je ostala u zraku. Mnogi znaju moju pesmu, ali ne znaju ko peva, e sad će znati-ispričala je pevačica za Grand i zaključila:

-Emisija ‘Nikad nije kasno’ mi je bila vetar u leđa,  kao buđenje iz zimskog sna koje me je nateralo da nastavim da se bavim muzikom. U toku trajanja serijala snimila sam i dve nove pesme.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić