Login/Registracija

Aleksandra Mladenović otkrila šta joj najteže pada u poslu: „To stvarno ne volim da radim“

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 4

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je objavila novi album, a ono što je posebno oduševilo publiku je to što je za svaku pesmu snimila i spot.

Naravno to sve mnogo košta, međutim Mladenovićeva tvrdi da ni dinara ne žali kada ulaže u posao.

-Snimanje spotova oduzima puno vremena i što kažu puno para! Ne znam ko je rekao što ne pozajmiš pare od Aleksandre Mladenović, kaže „Nema, uložila je sve u CD“- našalio se voditelj Tihomir Tepić što je Aleksandru nasmejalo.

-Jeste, puno košta! Ali mi nije žao dinara jednog zaista- odgovorila je pevačica.

aleksandra ml

Kažu da je najlepše kada radiš ono što voliš, a sa tim se slaže i Aleksandra iako ne krije da postoji nešto što joj u ovom poslu uvek pada teško.

-Jeste naš posao naporan, ali ja uživam u svemu tome. Prosto volim svoj posao i msilim da se to na neki način i vidi, volim da nastupam i da pevam, ali iskrena da budem ne volim puno da se snimam. Ne volim puno da idem po emisijama ali moram da ispoštujem te ljude koji me zovu. I stvarno se trudim, ali da ne volim to ne volim, kad bih mogla samo da izađem na nastup i pevam!- kroz smeh je ispričala Mladenovićeva.

ALEKSANDRA MLADENOVIC PZD SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 14

Podsetimo, Aleksandra Mladenović nedavno je gostovala u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i tom prilikom su je voditelji Vesna Milanović i Siniša Medić veoma iznenadili.

Naime, pustili su joj video iz „Grand show-a“ kada je imala samo jedanaest godina, a kako je to izgledalo i kako je reagovala pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović