Login/Registracija

ARENA GORELA OD EMOCIJA, SUZE SAME IŠLE: Pogledajte sve detalje drugog koncerta Aleksandre Prijović (VIDEO)

Beogradska Arena postala je svedok nečeg zaista epskog – drugi koncert Aleksandre Prijović, najvećeg koncertnog izvođača na Balkanu i šire, ostaće urezan u anale domaće muzičke scene kao jedna od najmoćnijih audio-vizuelnih koncertnih senzacija i događaj koji će se prepričavati generacijama.

Moćan glas, nepregledan broj fanova, obilje emocija, savršena scenografija i koreografija uz najsavremeniju audio-video produkciju tako bi se u svega par reči moglo opisati drugi beogradski koncert popularne Prije, koja je svojim sinoćnjim nastupom u okviru regionalne turneje „Od istoka do zapada“, bez sumnje, premašila očekivanja i najtvrdokornijih muzičkih kritičara i publiku u prepunoj Areni drugo veče zaredom ostavila bez daha.

FILP7568

Ni ovaj put Aleksandra se nije štedela – sinoćnji koncert je trajao gotovo tri sata, tokom kojih smo bili svedoci Aleksandrine transformacije u izdanje koje nikada do sada nismo videli. Njena energija i strast prema muzici bili su zarazni, a publika koja je popunila sve do poslednjeg mesta odgovarala je na isti način, pevajući uglas sa njom i stvarajući magičnu atmosferu.

FILP7709

Najveća koncertna ikona na Balkanu i šire potrudila se da i ovaj put sve na bini izgleda impresivno – gotovo 400 metara kvadratnih LED ekrana, isto tolika površina bine koja je presvučena glossy podom, impresivna scenografija, posebno izrežirane grafike za LED ekrane, moćan sound sistem sa do sada najvećim brojem zvučnika koji su ikada postavljeni u Areni, više od 500 rasvetnih tela, pa sve do specijalnih efekta: impresivne pirotehnike i konfeta, koji su u ključnim trenucima koncerta dodatno podizali atmosferu do usijanja. Aleksandra je donela pravu eru spektakla u svetu muzike.

FILP7943
FILP7713

Specijalno iznenađenje večeri i jedan od najupečatljivijih trenutaka desio se kada je na scenu izašla Lepa Brena, što je kod publike izazvalo oduševljenje, uz glasne aplauze i ovacije. Ipak, najemotivnije je bilo kada su Brena i Prija, uz zagrljaje i suze, zajedno otpevale pesmu „Poželi sreću drugima“.

Screenshot 2023 09 30 132240
FILP8078

Ništa manje emotivno nije bilo kada su na binu izašli momci iz Lexington benda, koji su takođe bili specijalni gosti.

FILP7980

Drugi po redu beogradski koncert završen je numerom „Zvuk tišine“, a predstoji nam i treća Arena, večeras od 20.30 časova.

FILP7683

Kapije najveće koncertne dvorane otvaraju se tačno u 18 časova, a nakon tri prestonička koncerta, popularnu Priju očekuju i koncerti u regionu, budući da je upravo u domaćoj prestonici otpočela svoju prvu regionalnu turneju „Od istoka do zapada“.

Sve detalje sa drugog koncerta pogledajte u videu na početku teksta.

FILP8029

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: I. Ankić/A.Milinković