Login/Registracija

„Nije ostalo ništa, čak ni ljubav, to je bolelo“ Jovana Ljubisavljević u suzama progovorila o raskidu sa Stefanom Karićem

Nakon nekoliko meseci ćutanja, bivša misica i učesnica rijalitija, Jovana Ljubisavljević progovorila je o raskidu sa Stefanom Karićem.

Mada i dalje pati zbog iznenadnog prekida ljubavi, rešila je da nastavi ponosno nastavi dalje.

-Obično idem srcem i kad volim- volim iskreno. Odlučila sam da širim ljubav i da sve bude pozitivno i da neke ružne stvari ostavim iza sebe –istakla je Jovana i dodala da se ne kaje zbog učešća u rijalitiju, kao ni zbog ljubavi sa Stefanom Karićem.

Iako on javno govori o njihovom raskidu, ona ne želi da njihov prljav veš iznosi u javnost.

-To se gododilo u avgustu i moja prva i poslednja izjava jeste da neću pričati loše ni o kome i da ću zadržati svoju stranu priče. Jesam potpisivala mnoge poslovne ugovore, ali nisam na privatni život. Smatra da ono što je bilo na našem jastuku, na našem tanjiru ne mora da bude javno, više nije rijaliti, završilo se, nikom ne treba da se pravdam.

-Iskreno sam volela, bila sam čistim srcem uz njega i uz njegovu porodicu. Mislim da najteže bilo što sam ja imaginarno zamislila taj moj neki svet, život i budućnost,i kad je moja imaginacija pukla, videla sam da nije ostalo ništa, čak ni ljubav, to je mnogo bolelo. Odlučila sam da se povučem, ali sam se vratila u punom sjaju – rekla je misica u emisiji „Grand magazin“, pa se osvrnula na to što je Stefan sve češće u medijima govori o njihovom raskidu.

-Ako on smatra da treba da priča o tome, ja smatram da ne treba i time što sam ćutala ne znači da nisam imala šta da kažem. Možda sam tim ćutanjem branila ono što smo imali – izjavila je Ljubisavljevićeva.

Kaže da se nije razočarala u ljubav, ali u Stefana jeste i otkrila je da nije bilo prevare kako su neki mediji pisali.

Smatram da sam u tom odnosu ostala čista i iskrena i kada govorim o tome mogu da zaplačem. Sve me vrati i gledam da ne pričam o tome, ali krenula sam dalje. To što zaplačem ne znači da bih se sutra vratila. Volela bih da budem kao on hladna – rekla je Jovana u emisiji „Grand magazin“.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić