Login/Registracija

Joca Savić ponosno pokazao porodicu, pa otkrio kako je osvojio suprugu: „Znao sam da će biti moja žena“ (FOTO)

joca savic

Šef orkestra “Nikad nije kasno“ Joca Savić, osim što je virtuoz na nekoliko instrumenata može da se pohvali i svojim kompozitorskim veštinama, ali je najbitnije od svega što može da se pohavli idiličnim porodičnim životom.

Joca je duže od jeden decenije u skladnom braku sa suprugom Anom, a iz braka imaju dva dečaka kojima su ponosni roditelji dali imena Rastko i Janko.

Muzičar je za Grand otkrio kako je upoznao suprugu i na koji način ju je osvojio.

Upoznali smo kad smo bili veoma mladi. Ovo sto cu reći sada zvuči kao fraza ali stvarno je tako bilo.
Prva misao moja kad sam je sreo bila je da će to biti moja žena jednog dana. Od trenutka našeg prvog susreta do ulaska u vezu 2010. prošlo je mnogo vremena . Povremeno smo se sretali i svaki taj slučajni susret oboje i dan danas pamtimo. 2010. godine smo se sreli u klubu koji sam ja držao sa mojim kumom. Pošto je studirala u Beogradu kad god bila kod kuće dolazila je kod nas na neke svirke
– započeo je šef orkestra, pa nastavio:

-Počeli smo na moju sreću češće da se viđamo i posle jednog mog vrlo teškog životnog perioda koji je trajao od 2008. do 2010. godine u kom sam se oporavljao od udesa motorom ona je bila sve što mi je potrebno u životu. Ubrzo smo shvatili da smo idealni jedno za drugo i vrlo brzo smo zakazali svadbu.

joca savic

Iz Jocinog izlaganja odmah smo shvatili da mu je supruga velika podrška i oslonac u životu, a zanimalo nas je da li je i ona u muzičkim vodama ili je izabrala neku drugu profesijuu kao životni poziv.

Ona je učiteljica i radi u jednoj školi u Kragujevcu. Čujem da je omiljena kod dece u školi, a i roditelji vrlo često komentarišu pozitivno njen rad. Mislim da ta deca imaju sreće u životu što u jednom delu odrastanja imaju takvu osobu pored sebe – istakao je Savić.

Na pitanje ko je strožiji roditelj kada je u pitanju odgajanje dece, šef orkestra „Nikad nije kasno“ je rekao:

Ona više vremena provodi sa njima i ne mogu da kažem da je strožija već da sam ja popustljiviji, jer decu ne vaspitavamo na taj način da treniramo strogoću već ih učimo poštovanju tako što pokazujemo primerom, pružamo ljubav oni nam uzvraćaju i onda tu i nema preterano mesta za strogoću. Ponašanje dece je velikim delom odraz odnosa između roditelja.

ORKESTAR NIKAD NIJE KASNO SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 4
Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I.Grk