Login/Registracija

Iznela sve karte na sto: Jana Todorović progovorila o sukobu sa Viki Miljković (VIDEO)

JANA NNK SNIMANJE 21032023 FOTO MUNJA 53 ok

Ove nedelje član muzičkog žirija vaše omiljene emisije „Nikad nije kasno“ je Jana Todorović, a pevačica je vidno nasmejana i raspoložena stala pred naše kamere i otkrila da se rado odaziva pozivima Žike Jakšića.

Veoma volim i pratim ovu emisiju, svaki put kada dobijem poziv rado se odazivam. Zaista sam presrećna što ću biti ovde, slušaću dobre pevače i dobre pesme – započela je pevačica razgovor za Grand, pa otkrila kada ona sebi kaže čuvenu rečenicu „Nikad nije kasno“:

Često, jer zaista verujem da nikad nije kasno.

Na pitanje da li bi se oprobala u još nekoj profesiji osim muzike, Todorovićeva je odgovorila:

Ne znam, nisam razmišljala o tome. Zadovoljna sam sa ovim gde sam sada, sa mojim poslom i muzikom.

IMG 2676

Pevačica se neretko na Instagram profilu pohvali da je šminka njena naslednica, pa smo pitali Janu da li je i ovog puta ćerka bila zadužena za šminuku.

Nije me danas šminkala, ona je sada u ludim godinama. Ne zanima je da se preterano bakće oko mame, nego ja odem kod profesionalca. Dešava se i da me iskritikuje kao i da me komenatriše, sve joj je dozvoljeno – objasnila je ponosna mama.

Tokom razgovora Jana je progovorila i o restoranu koji je pre koronavirusa otvorila zajedno sa članovima porodice, a koji je trenutno zatvoren, te otkrila da li će se to uskoro promeniti.

Još uvek nismo odustali od restorana, pod zakupom je i dalje. Otvorili smo ga u najgore vreme, baš kada su proglasili policijski čas. Mnogo smo u njega uložili. Desila se porodična tragedija, moj sestrić koji je vodio restoran je preminuo, a ja sada nemam snage da se bavim time – objasnila je Jana.

Nakon što je pevačicinu porodicu zadesila velika tragedija zanimalo nas je u čemu je pronašla snagu da nastavi dalje.

tanja i jana

Naša tuga nikad ne može da prođe niti mogu da je izlečim. Moj sestrić je u mom srcu, pesma, muzika mi zaista dosta pomaže. Kada je čovek pod obavezama jednostavno mora da skrene misli, nema puno vremena da razmišlja šta se desilo ni kako se desilo. Držimo se kao jedna prava porodica kojoj se to desilo, zajedno smo i na okupu. Nažalost, nismo jedini niti ćemo biti, to su sudbine – rekla je ona.

Uz Janino ime često se pominju enormni bakšiši, a ona nam je otkrila da li je to zaista tako.

To deluje tako, da mi zgrnemo mnogo para, ali to zaista nije istina. Nas bude puno muzičara i to se deli, tako da nije sve onako kako se ljudima čini– objasnila je Jana, pa prokomentarisala novinske stupce koje puni vest da je u sukobu sa koleginicom Viki Miljković:

Ne, taman posla. Viki i ja smo zaista dugogodišnje prijateljice i koleginice. Nikada nismo imale nesuglasice, od samog početka smo jedan uz drugu, zajedno radimo i mnoga veselja, a to su samo priče.

JANA NNK SNIMANJE 21032023 FOTO MUNJA 21 ok

S obzirom da se često u medijima piše o bogatstvu Janinog supruga, pevačica je pred našim kamerama prokomentarisala i ovu temu, ali i otkrila da li će ćerka krenuti njenim stopam kao i to ko joj je bio najveća podrška kada je započinjala karijeru.

Ceo intervju poslušajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk